Palvelut
 / 
IT, teknologia ja media

IT, teknologia ja media

Nopea teknologinen kehitys ja yritysten keskittyminen ydinosaamiseensa lisäävät yritysten kohtaamien juridisten haasteiden määrää ja vaativuutta. Merilammen IT, Teknologia ja Media -ryhmä avustaa erilaisia asiakasyrityksiä vastaamaan näihin haasteisiin.

Ryhmällämme on pitkä kokemus asiakkaiden avustamisesta asiakkaan koko toimintaan vaikuttavissa murrostilanteissa, kuten yrityskaupoissa. Lisäksi ryhmämme halu ja kyky oppia asiakkaidemme toiminnasta mahdollistaa parhaan palvelun tarjoamisen myös jatkuvaan operatiiviseen toimintaan liittyvissä sopimuksissa ja riidoissa.

Käytännönläheinen ja asiakkaidemme tavoitteiden ymmärtämiseen keskittyvä lähestymistapamme mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisen tehokkaimmalla tavalla.

Sopimus- ja riita-asioiden hoitamisen lisäksi ryhmämme neuvoo asiakkaitamme säännöllisesti IT-, teknologia- ja mediasääntelyyn liittyvissä asioissa, esimerkiksi rahoituspalveluiden ulkoistamista ja sähköisten palveluiden tarjoamista koskevaan sääntelyyn liittyen.

Palvelut

  • Yritysjärjestelyihin liittyvät IT-, teknologia- ja mediakysymykset ja -sopimukset
  • IT-, teknologia- ja mediasopimusten laadinta ja neuvotteluissa avustaminen
  • Riidanratkaisu liittyen IT-, teknologia- ja medialiitännäisiin erimielisyyksiin
  • IT-, teknologia- ja mediasääntelyyn liittyvät kysymykset

Tapahtumat

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään.
No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.