Palvelut
 / 
Työoikeus

Työoikeus

Elämme mukana kaikissa työnantajan arkeen liittyvissä työoikeudellisissa tilanteissa tavoitteena löytää kestäviä ja yrityksen liiketoimintaa mahdollisimman hyvin tukevia ratkaisuja.

Työoikeudessa oikeuskäytännön ja sovellettavien oikeusohjeiden tunteminen on erityisen tärkeää. Ne täydentävät lainsäädäntöä ja vaikuttavat työnantajan mahdollisuuksiin toimia erilaisissa konkreettisissa tilanteissa.

Kysymys on yhdestä yrityksen keskeisestä voimavarasta – henkilöstöstä. Onnistuneet ratkaisut motivoivat koko työyhteisöä ja vahvistavat positiivista työnantajakuvaa. Vastaavasti työnantajan tekemien virheellisten ratkaisujen kustannukset ja niihin liittyvät sanktiot ovat jatkuvasti kasvaneet korostaen tarvetta huolelliseen suunnitteluun myös työnantajan juridisten oikeuksien ja velvollisuuksien näkökulmasta.

Toimimme työnantajan juridisena tukiverkkona HR-kysymyksissä. Olemme mukana rakentamassa uutta organisaatiota ja luomassa työsääntöjä ja työsopimuksia, edustamme asiakkaitamme työsuhteisiin liittyvissä riita- ja rikosasioissa sekä avustamme yhteistoimintaneuvotteluissa.

Ryhmämme osaaminen on huomioitu muun muassa asianajotoimistoja tutkivissa ja arvioivissa julkaisuissa - Chambers Europe, Best Lawyers®, Business Today Lawyer Award ja Client Choice.

Palvelut

  • Yksittäiset työsopimukset ja johtajasopimukset
  • Kannustin- ja bonusjärjestelmät
  • Työntekijän henkilöön liittyvät ongelmat
  • Yhteistoimintamenettelyt
  • Uudelleenjärjestelyt ja kollektiiviset työvoimavähennykset
  • Ulkoistamiset ja muut liiketoimintajärjestelyt
  • Liikkeenluovutukset
  • Oikeudenkäynnit

Tapahtumat

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.