Palvelut
 / 
Kiinteistöjärjestelyt

Kiinteistöjärjestelyt

Merilampi on ollut vuosien ajan keskeinen toimija merkittävissä kiinteistöjärjestelyissä Suomessa. Asiakkaamme arvostavat käytännönläheistä ja selkeää toimintatapaamme.

Kiinteistöjärjestelyt ovat kansainvälistyneet ja monimutkaistuneet. Siksi Merilammen kokemus ja syvällinen ymmärrys kiinteistöliiketoiminnasta ja rakennushankkeista ovat edellytyksiä toimeksiantojen menestyksekkäälle hoitamiselle.

Kiinteistöjärjestelyitä hoitavat asianajajamme kuuluvat alallaan Suomen kokeneimpiin. Kokemus kumpuaa lukuisista toimeksiannoista merkittävien kiinteistökokonaisuuksien järjestelyissä ja niiden rahoituksessa. Olemme säännöllisesti olleet mukana Suomen suurimmissa kiinteistöjärjestelyissä. Myös erittäin vankka kokemuksemme rakennusalalta tukee kaikkien kiinteistöjärjestelyiden hoitamista.

Asiakkaisiimme kuuluu esimerkiksi vakuutusyhtiöitä,  kiinteistörahastoja, kiinteistösijoittajia, rakennusyhtiöitä, kiinteistökehitysyhtiöitä sekä kiinteistöjen teollisia käyttäjiä.

Palvelut

  • Kiinteistöyhtiöiden, kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden kaupat
  • Sale and leaseback -järjestelyt
  • Kiinteistökehityshankkeet
  • Kiinteistörahastojen perustaminen
  • Vuokrasopimusten laatiminen
  • Kiinteistöjohtamiseen ja kiinteistöihin liittyvät sopimukset
  • Kiinteistöjärjestelyn kohteen oikeudelliset tarkastukset (legal due diligence)

Tapahtumat

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään.
No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.