Meillä pääset yhteiseen pöytään vaikuttamaan ja oppimaan

Uskomme, että hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus kulkevat käsi kädessä. Rekrytoimme ammattilaisemme tarkoin ja pidämme heistä hyvää huolta.

Arvomme

Merilampi on arvojohdettu yritys. Arvomme - ratkaisukeskeisyys, välittäminen, intohimo ja integriteetti - ohjaavat kaikkea toimintaamme, kuten rekrytointejamme ja toimistomme kehittämistä. Arvomme vievät meitä kohti visiotamme olla yksi arvostetuimmista, kiinnostavimmista ja relevanteimmista asianajopalveluiden tarjoajista. Lue lisää meistä ja vastuullisuudestamme.

Ratkaisukeskeisyys

Keskitymme olennaiseen ja tarjoamme asiakkaillemme mutkattomia ratkaisuja.

Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa sitä, että keskitymme olennaiseen: juridiset neuvomme palvelevat aina asiakkaidemme liiketoiminnan edistämistä. Ratkaisukeskeisyys näkyy myös ketteryytenä. Asiointi kanssamme on mutkatonta, käytännönläheistä ja nopeaa.

Välittäminen

Asiakkaidemme etu ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille tärkeimmät asiat. Arvostus ja inhimillisyys näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Välittäminen näkyy arvostuksena ja inhimillisenä toimintana, niin toimiston sisällä kuin asiakassuhteissa. Inhimillinen toimintamalli on myös hyvää ja vastuullista liiketoimintaa: se luo arvoa pitkäjänteisesti niin asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin koko yhteiskunnalle.

Intohimo

Intohimomme on palvella asiakkaitamme ja kehittää itseämme ammattilaisina ja ihmisinä.

Intohimo on keskeinen meitä eteenpäin ajava voima. Mitä vaativampi juridinen ongelma, sitä suurempi on asiantuntemuksen ja ongelmanratkaisutaidon merkitys. Kehitämme jatkuvasti itseämme niin ammattilaisina kuin ihmisinä. Näin voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Integriteetti

Toimimme aina asiakkaidemme parhaaksi korkealla integriteetillä. Olemme ylpeitä työmme tinkimättömästä laadusta ja suoraselkäisestä toiminnastamme.

Integriteetti on moraalinen selkärankamme. Ilman sitä meillä ei ole mitään. Ajamme asiakkaan etua tinkimättömästi, aina parasta mahdollista ratkaisua etsien. Mutta emme tee sitä hinnalla millä hyvänsä: ajamme vain asioita, joiden takana voimme varauksetta seistä.

Avoimet työpaikat

Katso alta avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus tulevia mahdollisuuksia varten.

Opiskelijat

Haemme innokkaita, kunnianhimoisia ja alastamme aidosti kiinnostuneita oikeustieteen opiskelijoita oppimaan työssä sekä kasvamaan ja kehittymään kohti juristin ammattia. Harjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa.

Uratarinoita

Lue asiantuntijoidemme kokemuksista Merilammesta.
No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.