Palvelut
 / 
Immateriaalioikeudet

Immateriaalioikeudet

Merilammella on pitkä kokemus neuvonnasta kaikissa asiakkaiden toiminnassa keskeisissä immateriaalioikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Olemme tunnettuja kyvystämme löytää näissä kysymyksissä liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja.

Immateriaalioikeuksien merkitys liiketoiminnassa on kasvanut valtavasti ja kasvaa edelleen. Eri suojamuotojen – patentti, tavaramerkki, tekijänoikeus, tietokantojen suoja, liikesalaisuuksien suoja, mallisuoja – painoarvo kullekin yritykselle vaihtelee erittäin paljon. Liiketoiminnallisten tavoitteiden kannalta olennaisten oikeuksien tunnistaminen, suojaaminen ja tehokas kaupallistaminen on usein ratkaisevan tärkeää yrityksen menestykselle.

Ryhmämme avustaa hyvin erilaisia yrityksiä niiden toimintaa tukevien ratkaisujen löytämisessä. Asiakkaan tilanteesta riippuen avustaminen saattaa liittyä oikeuksien yksilöintiin, kaupallistamiseen tai lisensointiin. Avustamme usein myös tilanteen ratkaisemisessa niissä yritysten kannalta valitettavissa tilanteissa, joissa immateriaalioikeudellisista kysymyksistä syntyy riitaa.

Palvelut

Palvelemme asiakkaitamme laajasti immateriaalioikeuksiin liittyvissä oikeudellisissa asioissa, kuten:

  • Oikeuksien identifiointi, suojaaminen ja riskianalyysi
  • Immateriaalioikeuksien loukkausten täytäntöönpano
  • Riitojen ratkaisu
  • Oikeuksien kaupallistaminen, kuten lisensointi ja muut immateriaalioikeudelliset sopimukset
  • Avustaminen yritysjärjestelyihin liittyvissä immateriaalioikeuksia koskevissa kysymyksissä

Tapahtumat

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään.
No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.