Palvelut
 / 
Insolvenssimenettelyt

Insolvenssimenettelyt

Merilammen insolvenssiryhmä on toimialan kokeneimpia. Avustamme konkurssi- ja saneerausmenettelyissä niin velkojia kuin velallisyhtiöitä ja niiden johtajia. Toimistomme asianajajat toimivat myös pesänhoitajina ja selvittäjinä.

Insolvenssi- eli maksukyvyttömyysmenettelyt edellyttävät erityistä asiantuntemusta ja luotettavuutta. Toimeksiannoissa korostuu kokonaisvaltaisesti liikejuridiikan hallinta.

Vuosien varrella olemme olleet mukana hoitamassa useita Suomen suurimpia konkurssi- ja saneerausmenettelyjä. Suuri osa insolvenssiasioihin liittyvistä toimeksiannoistamme koskee myös niitä liike-elämässä usein eteen tulevia tilanteita, joissa asiakkaamme sopimuskumppanin tai muun yhteistyötahon joutuminen konkurssiin, yrityssaneeraukseen tai likviditeettiongelmiin aiheuttaa ongelmatilanteita ja kysymyksiä esimerkiksi sopimussuhteen tai yhteistyön jatkon suhteen.

Referenssit

Katso kaikki

Tapahtumat

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään.
No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.