Trainee

Haku on nyt auki elokuussa 2024 alkavaan Trainee-ohjelmaamme!

Haemme innokkaita, kunnianhimoisia ja alastamme aidosti kiinnostuneita oikeustieteen opiskelijoita oppimaan työssä sekä kasvamaan ja kehittymään kohti juristin ammattia. Harjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa.

Kouluttautuminen on vahvasti osa kulttuuriamme. Järjestämme runsaasti sisäisiä koulutuksia, jotka osaltaan lisäävät harjoittelijoidemme ammatillista osaamista sekä ymmärrystä asianajoalasta kokonaisuutena. Hierarkia toimistossamme on hyvin matala, ja meillä opiskelijat todella ovat osa Merilampea ja arkeamme.

Pitkä harjoittelujakso mahdollistaa syvällisen perehdytysohjelman, kattavan tutustumisen asianajoalaan ja oppimisen eri oikeudenalojen arvostetuilta osaajilta. Harjoittelu on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa, sillä työvuorojen sopiminen harjoittelijoiden kesken opinto- ja tenttitilanteen mukaan tuo aikatauluihin joustoa. Tarjoamme Juristiliiton suositusten mukaisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut.

Osa-aikainen harjoittelujakso kestää noin 12 kuukautta alkaen elokuussa 2024. Harjoittelijoilla on keskimäärin 2-3 työvuoroa viikossa.

Hae mukaan joukkoomme mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina 23.2.2024. Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintosuoritusotteesi osoitteeseen rekrytointi@merilampi.com. Asianajotoimisto Merilampi käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.
Toivottavasti kiinnostuit, ja kuulemme sinusta lisää!

Traineen työnkuva

Trainee-ohjelmamme on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Traineena toimit keskeisessä roolissa toimeksiantojen avustajana ja pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia liikejuridiikan töitä eri praktiikkaryhmille. Olet mukana laatimassa juridisia asiakirjoja, teet tiedonhakua, käännöksiä ja selvitystyötä erilaisissa toimeksiannoissa. Seuraat lakien valmistelua ja muutoksia sekä niiden vaikutuksia meidän ja asiakkaidemme toimintaan. Valmistelet myös uutiskirjeitä juristeillemme ja tuet toimistomme knowledge management -funktiota. Saat tueksesi oman tutorin.

Sovit Traineeksi, jos

  • olet oikeustieteen loppuvaiheen opiskelija
  • sinulla on tinkimätön asenne työntekoon
  • olet kiinnostunut näyttämään osaamisesi ja kehittymään vaativan liikejuridiikan osaajaksi
  • huolellisuus, proaktiivisuus, oma-aloitteisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat vahvasti osa sinua
  • viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • sinulla on hyvät tiedonhaku- ja IT-taidot

Keitä me olemme?

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin talouselämään. Tämä auttaa meitä ennakoimaan tulevia tilanteita ja löytämään ratkaisut, jotka parhaiten edistävät asiakkaidemme liiketoimintaa. Meidät tunnetaan erityisesti yritysjärjestelyistä ja riidanratkaisusta, mutta palvelumme kattavat vaativan liikejuridiikan koko kirjon. Kaikille toimeksiannoille on yhteistä asiakkaan liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen ja sitoutuminen yhteistyön tuloksellisuuteen. Kaikissa toimeksiannoissa haluamme kohdata asiakkaamme myös henkilötasolla: yhdessä saamme enemmän aikaan. Harjoitteluohjelmamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden perehtyä juristin työhön asianajotoimistossa jo opiskeluaikana.

Uskomme, että hyvä asiakaskokemus lähtee hyvästä työntekijäkokemuksesta. Tämä on keskeinen osa kulttuuriamme. Rekrytoimme ammattilaisemme tarkoin ja pidämme heistä hyvää huolta: ura meillä ei tarkoita muusta elämästä luopumista. Hyvinvoiva henkilöstö pystyy palvelemaan asiakkaita paremmin ja tuottamaan heille enemmän lisäarvoa.

Tiimimme ovat monimuotoisia, jotta ajattelu on laaja-alaista, mutta kompakteja, jotta asiakas ei maksa turhasta. Emme rakenna tarpeetonta hierarkiaa tai byrokratiaa, meitä ajaa eteenpäin intohimo juridisten ongelmien ratkaisemiseen. Toimintamallimme näkyy asiakkaille tiimien syvällisenä asiantuntemuksena, käytännönläheisenä ja mutkattomana asiointina sekä kustannustehokkuutena.

Vahvaan asiaosaamiseen perustuva ratkaisukeskeisyys sekä välittämisen kulttuuri kulkevat meillä käsi kädessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.