Latest
 / 
Merilampi tukee Shed Säätiön arvokasta työtä lasten ja nuorten teatterin parissa

Merilampi tukee Shed Säätiön arvokasta työtä lasten ja nuorten teatterin parissa

No items found.
23.1.2019

Shed Säätiön tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden olla esillä omina ja ainutkertaisina yksilöinä. Valtavirrasta poikkeavassa musiikkiteatterihankkeessa matka on määränpäätä merkityksellisempi.

Yli 40 vuotta toimineesta Lontoolaisesta Chickenshed-teatterista innostuksensa saanut hanke käynnistyi Suomessa vuoden 2016 alussa, ja sen jälkeen on valmistunut kolme Marco Bjurströmin ohjaamaa huikeaa musikaalia: seikkailumusikaali Peter Pan, Prinsessa Ruusunen – Paluu tulevaisuuteen sekä viimeisimpänä joulukuussa esitetty Seikkailu jouluyönä. Uusimmassa musikaalissa esiintyi noin 160 pääkaupunkiseutulaista 9–19-vuotiasta lasta ja nuorta sekä musiikkiteatterin ammattilaisia ja opiskelijoita.

Shed Säätiön tavoitteena on vakiinnuttaa monimuotoisuutta korostava lasten ja nuorten musiikkiteatteri Suomeen ja tehdä Suomesta paikka, jossa uskalletaan uskoa unelmiin ja tulla nähdyksi juuri sellaisena kuin on. Toiminnan turvaamiseksi ja laajentamiseksi Elisa perusti vuonna 2017 Shed Säätiön, joka tukee monimuotoista ja erityislapset huomioivaa lapsi- ja nuorisotyötä.

Merilampi on ollut mukana tukemassa Shed Säätiön toimintaa alusta saakka, ja seuraavien kolmen vuoden aikana yhteistyötä tehdään entistä tiiviimmin. Olemme saaneet nauttia ja liikuttua kolmesta upeasta musikaaliesityksestä ja odotamme jo jännityksellä, mitä tänä vuonna on luvassa!

Lue lisää: www.shedhelsinki.fi

Subscribe to our newsletter

We regularly write on current topics related to our areas of expertise. By entering your email in the form below, you will receive Merilampi's newsletters and event invitations directly to your email.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.