Events
 / 
Seminaari: Kestävä kehitys kilpailuoikeudessa – haaste ja mahdollisuus yrityksille

Seminaari: Kestävä kehitys kilpailuoikeudessa – haaste ja mahdollisuus yrityksille

Competiton and EU Law
5.10.2022

Contacts

No items found.
See the whole team

Aika: Keskiviikko 5.10.2022 klo 9.00-11.30

Paikka: Merilammen toimisto, Keskuskatu 7 Helsinki, tai virtuaalisesti

Kilpailuoikeutta ja kestävää kehitystä käsittelevä seminaari järjestetään yhteistyössä Copenhagen Economicsin kanssa. Seminaarissa on tarjolla aamiainen ja aikaa verkostoitumiselle klo 9.00-9.30. Seminaariin voi osallistua myös virtuaalisesti ja osallistumislinkki lähetetään lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Seminaari on maksuton.

Puheenvuorot

Satu-Anneli Kauranen

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat laajalti läsnä yritystoiminnassa. EU:n kestävän kehityksen tavoitteet vaikuttavat myös kilpailuoikeuteen ja sen soveltamiseen, joka perinteisesti on pohjautunut taloudellisten etujen ja haittojen arviointiin. Esittelemme tärkeimmät kestävää kehitystä koskevat kilpailuoikeussäännöt ja uusimmat komission ohjeet sekä valikoitua tapauskäytäntöä.

  • Miten kestävän kehityksen tavoitteet ja kilpailuoikeussääntely nivoutuvat yhteen?
  • Millaisia haasteita kilpailuoikeudesta seuraa ja toisaalta mitä mahdollisuuksia se tarjoaa yritysten välisille kestävän kehityksen hankkeille?

Copenhagen Economics – Tuomas Haanperä, Partner

CE kertoo ekonomistien näkemyksistä kestävän kehityksen sopimusten hyötyjen arvioinnista ja niiden osoittamisesta kansainvälisten esimerkkien valossa.

  • Millaisissa tilanteissa kestävään kehitykseen, kuten ympäristötavoitteisiin, tähtäävä kilpailijoiden välinen yhteistyö voi olla perusteltua?
  • Miten kilpailuoikeudessa tavanomainen taloudellinen arvio kehittyy ja pitääkö kestävälle kehitykselle antaa hintalappu?

Lisätietoa

Lisätietoja tapahtumasta antaa Tuuli Syrjänen, tuuli.syrjanen@merilampi.com.

Subscribe to our newsletter

We regularly write on current topics related to our areas of expertise. By entering your email in the form below, you will receive Merilampi's newsletters and event invitations directly to your email.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.