Ajankohtaista
 / 
Kaiken takana on ihminen

Kaiken takana on ihminen

Blogit
25.5.2021
Jussi Ikonen ja Heidi Merikalla-Teir istuvat sohvalla ja katsovat toisiaan
Liittyvät palvelut
No items found.

Viime keväänä, koronapandemian alkuvaiheissa kirjoitimme Kauppalehden blogiin asiakaskokemuksesta. Ennakoimme silloin, että ne yritykset, jotka vaikeuksien keskelläkin ovat aktiivisia, avoimia ja välittävät niin henkilöstöstään kuin asiakkaistaan, ovat niitä, jotka nousevat kriisistä vahvempina.

Koronapandemian aikana on luotu pohjaa tulevaisuuden asiakaskokemukselle. Tämä poikkeusaika on osoittanut, kuinka tärkeää on kohdata ihmiset - sekä asiakkaat että työntekijät - henkilötasolla. Inhimillisten toimintatapojen ja kohtaamisten tärkeys on korostunut. Vaikka asiakkaana olisi yritys, on yrityksen taustalla, puheluissa ja Teams-palavereissa, aina ihminen kaikkine tarpeineen, tunteineen ja kokemuksineen. Asiakaskokemus on jäljen jättämistä yksittäisiin ihmisiin ja heidän kauttaan välillisesti asiakkaana olevaan yritykseen.

Erinomaisen asiakaskokemuksen lisäksi asiakkuussuhteen keskiössä on aina asiakkaiden liiketoiminnan edistäminen. Ei ole toista ilman toista. Oman liiketoiminnan menestyminen tulee välillisesti asiakkaiden onnistumisten ja menestymisen kautta.

Uskomme, että tämän poikkeusajan jälkeen, asiakkaat odottavat kulloiseenkin hetkeen ja toimintaympäristöön muokkautuvan monikanavaisen palvelun lisäksi aktiivista vuoropuhelua - myös vireillä olevien toimeksiantojen ulkopuolella.

Myös me haluamme palvella teitä asiakkaitamme vielä paremmin ja proaktiivisemmin siten, että pystymme tarjoamaan teille myös muuttuvassa maailmassa ja uudenlaisessa markkinatilanteessa juridisia palveluita erinomaisella laatu- ja palvelutasolla. Haluamme myös kertoa meistä ja palveluistamme aikaisempaa laajemmin uusille potentiaalisille asiakkaille.

Siksi olemme etsineet meille kollegaa, joka ottaisi asiantuntijoidemme lisäksi vastuuta asiakkuuksiemme hoidosta ja siitä, että me tarjoamme teille juuri teidän liiketoimintanne tarpeita vastaavia asiantuntijapalveluita. Uskomme, että näin pystymme palvelemaan teitä aikaisempaa paremmin ja luomaan teidän toiveitanne ja tarpeitanne palvelevan asiakaskokemuksen.

Meillä on ilo elokuun alun jälkeen tutustuttaa teidät Katariina Tuomelaan, uuteen asiakkuuspäällikköömme. Odotamme innolla yhteistyötä Katariinan kanssa – uskomme, että hän tuo omalla asiantuntemuksellaan teille ja meille uudenlaista lisäarvoa. Toivomme, että voimme tarjota teille asiakaskokemuksen, joka on linjassa visiomme kanssa. Haluamme olla yksi arvostetuimmista ja kiinnostavimmista asianajopalveluiden tarjoajista, nyt ja tulevaisuudessa.

Tämä blogikirjoitus on osa sarjaa, jossa jaamme ajatuksiamme johtamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja uudistumisesta. Samalla lukijat pääsevät seuraamaan Merilammen uudistumismatkaa. Lue myös:

Nyt on vastuunkannon aika – lähdetäänkö yhdessä sovittelutalkoisiin?

Asiantuntijaorganisaatiokin tarvitsee johtamista – puheista tekoihin ja positiivisella asenteella tulevaa kohti

Asiantuntijaorganisaatiokin tarvitsee johtamista – Minkälainen on arvojohdettu asiantuntijaorganisaatio ja miksi arvoilla on merkitystä?

Asiantuntijaorganisaatiokin tarvitsee johtamista – Onko kyse vain kasvun ja kannattavuuden maksimoinnista vai jostain muustakin?

Asiantuntijaorganisaatiokin tarvitsee johtamista – Johtajan sata ensimmäistä päivää

Asiantuntijaorganisaatiokin tarvitsee johtamista

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.