Tapahtumat
 / 
Webinaarisarja: Survival-kit yritysten korona-ajan konflikteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn

Webinaarisarja: Survival-kit yritysten korona-ajan konflikteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn

Riidanratkaisu
5.5.2020

Yhteyshenkilöt

No items found.
Katso koko tiimi

Aika: Toukokuun kolme ensimmäistä tiistaita klo 9.00–9.45

Paikka: Webinaari (ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki)

Poikkeusolot testaavat sopimusten pitävyyttä ja kohtuullisuutta uudella tavalla. Samaan aikaan yritysten johto joutuu tekemään liiketoimintapäätöksiä paineen alla ja kiireessä. Riitaisuuksiltakaan ei voida välttyä. Toimistomme riidanratkaisuryhmä päätti rakentaa yrityksille poikkeusajan selviytymispaketin webinaarisarjan muodossa.

Sarjan muodostaa kolme alle 45 minuutin mittaista tietoiskua: sopimusvelvoitteet poikkeusoloissa (5.5.), johdon vastuu (12.5.) ja konfliktinhallinta (19.5.). Olet tervetullut osallistumaan kaikkiin osioihin tai voit valita vain sen tai ne, jotka osuvat omaan tarpeeseesi.

Webinaareihin ilmoittautuneille lähetetään erikseen linkki tapahtumaan osallistumista varten.

Sopimusvelvoitteet poikkeusoloissa 5.5. klo 9.00

Vallitsevissa poikkeusoloissa aiheutuu tilanteita, joissa yritysten on haastavaa, huomattavan kallista tai jopa mahdotonta täyttää sopimusvelvoitteitaan. Toisaalta sopimusten sitovuus ja velvoitteiden noudattaminen on lähtökohta ja keskeinen edellytys yritysten väliselle luottamukselle ja liiketoiminnalle nyt ja jatkossa.

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme näkemyksiä siitä, millä tavoin poikkeustilanne voi vaikuttaa sopimusvelvoitteisiin ja miten se on syytä huomioida korona-aikana solmittavissa sopimuksissa.

Tietoiskun asiantuntijat: Nelli Ritala ja Teemu Taxell

Johdon vastuu (erityisesti poikkeusoloissa) 12.5. klo 9.00

Yrityksen johdon tärkein velvollisuus on edistää yhtiön ja sen osakkeenomistajien etua. Poikkeusaikana tämä velvollisuus on yhtä lailla voimassa, mutta johdon käytettävissä oleva työkalupakki saattaa useissa yrityksissä olla normaalia rajatumpi. Liiketoimintapäätöksiä joudutaan lisäksi tekemään erityisen paineen alla ja kiireessä.

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme vinkit siitä, mitä johdon tulee tässä tilanteessa muistaa ja miten sen tulee toimia oman henkilökohtaisen vastuunsa välttämiseksi.

Tietoiskun asiantuntijat: Jussi Ikonen ja Tiina Järvinen

Konfliktinhallinta (erityisesti poikkeusoloissa) 19.5. klo 9.00

Poikkeusaika haastaa omaksumaan uudenlaisia toimintatapoja – myös riitojen ratkaisussa ja konfliktinhallinnassa. Tarvitaan nopeita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla erimielisyydet saadaan ratkaistua tehokkaasti, ja yritykset pystyvät keskittymään liiketoimintaan ja sen haasteiden selättämiseen.

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme vinkit siitä, miten konflikteja saadaan tehokkaasti hallittua ja ratkaistua erityisesti nyt poikkeusaikana.

Tietoiskun asiantuntijat: Liina Kokko ja Heidi Merikalla-Teir

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää webinaareista, ole yhteydessä ilmoittautumiset@merilampi.com.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.