Uutiset
 / 
Yrityskauppa-ammattilainen osakkaaksi Merilammelle

Yrityskauppa-ammattilainen osakkaaksi Merilammelle

Nimitykset
1.3.2015

Antti Kahri on kutsuttu Asianajotoimisto Merilammen uudeksi osakkaaksi 1.4.2015 alkaen. Kahrin erityisalaa ovat yrityskaupat ja pääomasijoittaminen.

Merilammen uutena osakkaana aloittava Antti Kahri, (OTK, VT, MBA) on Suomen johtavia yrityskauppaosaajia. Kahrilla on yli 12 vuoden työkokemus asianajotyöstä Roschierilta – tästä ajasta noin viisi vuotta osakkaana. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt pääomasijoitusyhtiö Tutor Investin sijoituksista ja hallinnosta vastaavana johtajana.

”Antin kokemus ja tausta täydentävät erinomaisesti Yritysjärjestelyt-ryhmämme osaamista ja tekevät meistä entistäkin houkuttelevamman yhteistyökumppanin asiakkaillemme. Antti on ollut mukana suurimmissa Suomessa tehdyissä transaktioissa ja hänellä on sen myötä paljon annettavaa paitsi asiakkaillemme myös koko Yritysjärjestelyt-ryhmällemme. Tunnemme Antin pitkältä ajalta ja tiedämme, että hän sopii persoonana ja hands on -asenteensa vuoksi täydellisesti osakasporukkaamme. On hienoa saada hänen kaltaisensa vahvistus joukkueeseemme.”, Merilammen toimitusjohtaja Jussi Ikonen toteaa.

”Asianajajalle tekee välillä hyvää käydä tarkastelemassa maailmaa asianajotoimistojen ulkopuolella. Pääomasijoittajan työ on monipuolista ja dynaamista, ja olen kuluneina vuosina syventänyt toimiala- ja liiketoimintaosaamistani sekä oppinut näkemään, mikä asianajajan työssä on asiakkaan näkökulmasta tärkeää ja mikä vähemmän tärkeää. Kun mahdollisuus siirtyä Merilammelle aukesi, innostuin siitä suuresti. Merilampi on korkeatasoinen laatutoimisto, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ensiluokkaisten asianajopalveluiden tuottamiseen. Arvostan myös korkealle Merilammen osaavan henkilöstön ja avoimen ilmapiirin, johon on miellyttävää liittyä.”, Antti Kahri sanoo.

Merilammen Yritysjärjestelyt-ryhmässä toimii huhtikuusta lähtien 15 juristia. Ryhmä avustaa asiakkaitamme säännöllisesti merkittävissä yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä yhtiöoikeudellisissa asioissa. Yritysjärjestelyiden ohella ryhmällämme on ollut myös jo vuosia vahva asema suomalaisessa kiinteistöjärjestelymarkkinassa.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.