Uutiset
 / 
William Sjöberg nimitetty Specialist Counseliksi

William Sjöberg nimitetty Specialist Counseliksi

Nimitykset
2.2.2021

William Sjöberg (asianajaja, OTM) on nimitetty Merilammen Specialist Counseliksi 1.2.2021 alkaen. William on työskennellyt Merilammen yritysjärjestelyt ja rahoitus -tiimissä jo vuosien ajan avustaen menestyksekkäästi kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Williamilla on monipuolinen kokemus kotimaisista ja rajat ylittävistä yritys- ja kiinteistöjärjestelyistä sekä yhtiöoikeudesta.

"Merilammella on mahtava työyhteisö ja monipuolisia ja haasteellisia toimeksiantoja, joiden parissa olen päässyt kehittymään vuosien varrella. Olen kiitollinen Specialist Counsel -nimityksestäni, ja jatkan innolla työskentelyä yhdessä kollegoideni ja asiakkaidemme kanssa yritysjärjestelypraktiikan kehittämiseksi", kommentoi William.

"William on tinkimättömällä ja pitkäjänteisellä työllään kehittynyt asiakkaiden, kollegojensa ja työyhteisönsä arvostamaksi yritys- ja kiinteistöjärjestelyjen asiantuntijaksi. Olemme Merilammella iloisia saadessamme edelleen kasvattaa hänen rooliaan toimeksiantojen hoitamisessa sekä toimistomme kehittämisessä", sanoo Tommi Elo, yritysjärjestelyt ja rahoitus -tiimin osakas.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.