Uutiset
 / 
William Sjöberg ja Sami Tuominen Merilammen osakkaiksi - Merilammelle veropraktiikka

William Sjöberg ja Sami Tuominen Merilammen osakkaiksi - Merilammelle veropraktiikka

Nimitykset
31.8.2022

Asianajaja, Specialist Counsel William Sjöberg on kutsuttu Merilammen osakkaaksi 1.11.2022 alkaen.

William Sjöberg on työskennellyt Merilammen yritysjärjestelyt ja rahoitus -tiimissä jo vuosien ajan avustaen menestyksekkäästi kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Williamilla on monipuolinen kokemus kotimaisista ja rajat ylittävistä yritys- ja kiinteistöjärjestelyistä sekä yhtiöoikeudesta.

”Olen kiitollinen osakas -nimityksestäni, joka osoittaa osaltaan sitä, että olemme tehneet praktiikassamme oikeita asioita. Jatkan innolla yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja samalla pyrin osaltani kehittämään praktiikkaamme entisestään ja auttamaan nuorempia merilampelaisia heidän kehityspolullaan kohti yritys- ja kiinteistöjärjestelyiden asiantuntijuutta”, William kommentoi nimitystään.
"Williamista on vuosien saatossa kehittynyt arvostettu yritys- ja kiinteistöjärjestelyiden osaaja. Hänellä on ollut tärkeä rooli praktiikassamme ja sen kehittämisessä, ja hän on jo vuosien ajan osallistunut asiakkaidemme avustamiseen erittäin ripeällä ja asiantuntevalla tavalla erityisesti merkittävissä kiinteistöjärjestelyissä.” -Jani Ylä-Autio kommentoi Williamin nimitystä.

Merilammen palveluvalikoima saa kaivattua täydennystä 1.11.2022 alkaen, kun asianajaja Sami Tuominen liittyy Merilammen osakaskuntaan ja perustaa Merilammelle veropraktiikan.

Sami Tuomisella on yli kahden vuosikymmenen kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä verotuksesta. Sami on avustanut laajalla skaalalla yksittäisiä yrityksiä ja konserneja sekä niiden omistajia ja toimivaa johtoa päivittäisissä verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Samilla on laaja kokemus mm. verosuunnitteluun, yritysjärjestelyihin, kannustinjärjestelmiin, verolitigaatioon sekä sukupolvenvaihdoksiin liittyvistä vero-oikeudellisista kysymyksistä. Hän avustaa myös yksityishenkilöitä ja heidän perheitään erinäisissä verotukseen sekä perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

”Odotan innolla yhteistyöstä merilampelaisten ja Merilammen asiakkaiden kanssa. Uskon, että laajasta kokemuksestani vero-oikeuden eri osa-alueilla on hyötyä Merilammen asiakkaille erilaisten toimeksiantojen yhteydessä. Samalla pyrkimyksenämme on myös laajentaa Merilammen asiakaskuntaa ja palvella myös yksityishenkilöitä aikaisempaa kattavammin”, Sami kommentoi nimitystään ja suunnitelmia veropraktiikan osalta.
”Asiakkaillamme on säännöllisesti tarpeita verotusta koskevalle neuvonannolle. Olen erittäin iloinen siitä, että Samin asiantuntemuksen myötä pääsemme kehittämään Merilammen palveluvalikoimaa ja pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme kattavammin. Yritysten lisäksi avustamme jatkossa myös yksityishenkilöitä erinäisissä verotukseen ja varallisuudenhoitoon liittyvissä juridisissa kysymyksissä”, Merilammen toimitusjohtaja Heidi Merikalla-Teir toteaa.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.