Uutiset
 / 
Tetti Kunnas ja Lotta Länsman aloittavat Merilammella Associate-juristeina

Tetti Kunnas ja Lotta Länsman aloittavat Merilammella Associate-juristeina

Nimitykset
20.5.2021

Kerroimme huhtikuussa hakevamme Merilammelle juristia, jolla on kokemusta immateriaalioikeudesta ja joko IT-, teknologia- tai tietosuojatoimeksiannoista. Lisäksi etsimme avoimella hakuilmoituksellamme henkilöä, joka kokisi sopivansa erinomaisesti Merilammelle, mutta ketä emme olleet vielä löytäneet.

Meillä on nyt ilo kertoa, että saamme pian joukkoomme uusia merilampelaisia. Kesän ja syksyn aikana joukkoomme liittyvät Associate-juristeina Tetti Kunnas ja Lotta Länsman.

Tetti Kunnas tulee työskentelemään IPR- ja tietosuoja-asioiden sekä kilpailuoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Tetti on työskennellyt aiemmin Helsingin kaupungilla mm. tietosuoja-asioiden parissa. Oikeustieteen maisterin opinnoissaan Tetti syventyi erityisesti EU- ja kilpailuoikeuteen, ja on työskennellyt niihin liittyvissä toimeksiannoissa myös asianajoalalla. Tetti on myös viimeistelemässä kauppatieteen maisteriopintojaan Hankenin IPR-koulutusohjelmassa.

Lotta Länsman tulee työskentelemään yritysjärjestelyiden sekä yhtiö- ja työoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Lotta on työskennellyt jo aiemmin Merilammella harjoittelijana. Meille on aina suuri ilo, kun saamme palkata harjoittelijoitamme juristien paikalle.

Toivotamme Tetin ja Lotan lämpimästi tervetulleiksi Merilammelle.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.