Uutiset
 / 
Shed saapuu Suomeen - Merilampi mukana nuoria osallistavassa musiikkiteatterihankkeessa

Shed saapuu Suomeen - Merilampi mukana nuoria osallistavassa musiikkiteatterihankkeessa

No items found.
17.11.2016

Merilampi toimii juridisena neuvonantajana ShedHelsinki -hankkeessa, jossa Suomen teatterialan ammattilaiset tekevät ainutlaatuista musiikkiteatteria yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Vuosi huipentuu joulukuussa Shed Säätiön (ent. ShedHelsinki) ensimmäiseen produktioon, Marco Bjurströmin ohjaamaan seikkailumusikaaliin Peter Pan.

Jokaisella on oikeus tulla nähdyksi juuri sellaisena kuin on. Tämän sanoman pohjalta on syntynyt Shed Säätiö, valtavirrasta poikkeava teatterihanke, joka tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden olla esillä omina ja ainutkertaisina yksilöinä.

Shed Säätiön unelma on monimuotoisuutta korostava yhteiskunta, joka innostaa positiiviseen muutokseen ja antaa kaikille mahdollisuuden kukoistaa. Toiminnan tavoitteena on tuoda tällainen yhteiskunta lähemmäksi viihdyttävän ja vaikuttavan teatterin keinoin. Merilampi haluaa omalla panoksellaan olla mukana tässä tärkeässä työssä.

Vuosi huipentuu suurmusikaaliin

Merilammen tiimi on tehnyt keväästä saakka yhteistyötä Shed Säätiön tuotantoryhmän ja koko hankkeen mahdollistavan Elisan kanssa. Pian edessä on vuoden kohokohta, kun yli sata nuorta nousee joulukuussa Aleksanterin teatterin lavalle yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Shed Säätiön toiminta ei kuitenkaan lopu tähän, vaan tavoitteena on vakiinnuttaa monimuotoisuutta korostava musiikkiteatteri Suomeen. Todiste hankkeen potentiaalista löytyy Lontoosta, jossa Shed Säätiön esikuvana toimiva Chickenshed-teatteri on tehnyt erilaisuudesta taidetta yhdessä lasten ja nuorten kanssa jo yli 40 vuotta.

Peter Pan -musikaali Aleksanterin teatterissa

Esitykset: tiistai 13.12. klo 19 (ensi-ilta), keskiviikko 14.12. klo 19, perjantai 16.12. klo 14 & 19, lauantai 17.12. klo 14 & 19, sunnuntai 18.12. klo 14, maanantai 19.12. klo 19

Esityksen kesto on noin 2 tuntia (sis. väliajan) ja suositusikäraja 7 vuotta.

www.shedhelsinki.fi

Lisätietoja:

Riikka Kannas, projektijohtaja, Shed Säätiö, puh. 040 354 6331, riikka@shedhelsinki.fi
Kimmo Suominen, liiketoimintajohtaja, Asianajotoimisto Merilampi Oy, puh. 044 501 0612, kimmo.suominen@merilampi.com

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.