Uutiset
 / 
Sami Tuomiselle tunnustusta Who’s Who Legalin Corporate Tax -julkaisussa

Sami Tuomiselle tunnustusta Who’s Who Legalin Corporate Tax -julkaisussa

Tunnustukset
20.2.2023

Merilammen veropraktiikan vetäjä ja osakas Sami Tuominen on valittu maailman johtavien veroasiantuntijoiden joukkoon vuoden 2022 Who’s Who Legal:n Corporate Tax -julkaisussa.

Asianajotoimisto Merilampi tarjoaa laaja-alaista veroneuvontaa kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Olipa kyseessä kansainvälinen yrityskauppa tai perheyhtiön omistajan henkilökohtainen verosuunnittelu, avustamme yli kahdenkymmenen vuoden ja satojen verotukseen liittyvien toimeksiantojen kokemuksella.

WWL:n Corporate Tax nostaa julkaisussaan esille johtavia veroasiantuntijoita. Jo vuodesta 1996 Who’s Who Legal on tunnistanut johtavia asianajajia liikejuridiikan eri aloilla. Who’s Who Legal on laajalti tunnettu oikeudellinen julkaisu ja sen verkkosivustolla on luettelo yli 24 000 yksityisestä asianajajasta ympäri maailmaa sekä neuvoa-antavista ammattilaisia yli 150 kansallisesta hallinnosta.

Lue lisää Who’s Who Legalista heidän nettisivuiltaan.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.