Uutiset
 / 
Sakari Aalto palaa Merilammen teknologiaryhmään

Sakari Aalto palaa Merilammen teknologiaryhmään

Nimitykset
12.8.2016

Sakari Aalto palaa Asianajotoimisto Merilammelle. Erityisesti tietosuojaan, teknologiaan ja immateriaalioikeuksiin liittyviin juridisiin kysymyksiin työssään keskittyvä Aalto aloittaa Merilammella 15.8.2016.

Oikeustieteen lisensiaatti Sakari Aallolla, on pitkä kokemus tietosuoja- ja teknologiajuridiikasta. Aalto toimi Merilammen teknologiaryhmän osakkaana vuosina 2010 - 2013 ja sitä ennen kahdeksan vuoden ajan osakkaana Roschier Asianajotoimistossa. Viimeksi Aalto on toiminut maaperän painuma- ja kantavuusongelmien ratkaisuihin keskittyvän Uretekin lisensoinnista ja lakiasioista vastanneena johtajana.

"Odotan innolla paluuta asianajotoimintaan ja Merilammelle. Vahvalle kasvu-uralle pyrkivän kansainvälisen teknologiayrityksen juristina toimiminen on antanut minulle uusia näkökulmia juridiikan rooliin yritysten liiketoiminnassa. Uskon, että tämän kokemuksen jälkeen pystyn entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden juridisille palveluille asettamiin toiveisiin ja vaatimuksiin", sanoo Aalto.

"Tietosuojaan, Big Datan hyödyntämiseen, esineiden Internetiin (IoT) ja yleisemminkin digitalisaatioon liittyvät kysymykset ovat asiakkaillemme aina vain tärkeämpiä. Sakari yhtenä Suomen johtavista tietosuoja-asiantuntijoista mahdollistaa asiakkaidemme entistä paremman tukemisen näihin kysymyksiin liittyvissä haasteissa", toteaa Merilammen teknologiaryhmän vetäjä Jussi Lampinen.

"On hienoa saada Sakarin osaaminen ja kokemus taas asiakkaidemme käyttöön. Sakarin laaja kontaktiverkosto sekä Suomessa että ulkomailla on meille arvokas lisä toimintamme kasvaessa ja kansainvälistyessä", kommentoi Merilammen toimitusjohtaja Jussi Ikonen.

Lisätietoja:

Jussi Ikonen, p. 0400 978 281, jussi.ikonen@merilampi.com
Sakari Aalto, p. 040 558 2000, sakari.aalto@merilampi.com

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.