Uutiset
 / 
Sakari Aalto Merilammen osakkaaksi ja Teknologiaryhmän vetäjäksi

Sakari Aalto Merilammen osakkaaksi ja Teknologiaryhmän vetäjäksi

Nimitykset
30.1.2018

Sakari Aalto on kutsuttu Merilammen osakkaaksi 1.2.2018 alkaen. Hän aloittaa samalla toimiston teknologiapraktiikan vetäjänä.

Oikeustieteen lisensiaatti Sakari Aallolla on pitkä ja monipuolinen kokemus tietosuoja- ja teknologiajuridiikkaan liittyvien asioiden hoitamisesta. Aalto on toiminut asianajajana ja yritysjuristina 25 vuotta, ja hän palasi Merilammelle ja asianajajan työhön elokuussa 2016. Sitä ennen hän toimi lisensoinnista ja lakiasioista vastaavana johtajana suomalaisessa teknologiayrityksessä.

Teknologia- ja tietosuojajuridiikalle on kysyntää osana Merilammen toimintaa. Olen innostunut viemään toimintaamme eteenpäin niin, että tälläkin osa-alueella vastaamme vielä entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Esimerkiksi tietosuojalainsäädännön muuttumisesta seuraa uudenlaisia vaatimuksia asiakkaillemme, ja uudessa roolissani minulla on mahdollisuus kehittää praktiikkaa siten, että pystymme auttamaan asiakkaita optimaalisella tavalla”, kertoo Aalto.

Sakarin paluu osakkaaksi nostaa teknologiapraktiikkamme profiilia merkittävästi. Sakari on erityisesti IT-sektorilla tunnettu ja arvostettu osaaja, ja hänellä on erinomaiset kontaktiverkostot myös kansainvälisesti. Muun muassa EU:n tietosuoja-asetus, tekoäly ja digitalisaatio ovat sellaisia meille ja asiakkaillemme tärkeitä alueita, joissa Sakarin kokemukselle ja näkemykselle on alati kasvavaa käyttöä”, kommentoi Merilammen toimitusjohtaja Jussi Ikonen.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.