Uutiset
 / 
Olli Nikitin Merilammen osakkaaksi

Olli Nikitin Merilammen osakkaaksi

Nimitykset
2.9.2021

Asianajaja, Specialist Counsel Olli Nikitin on kutsuttu Merilammen osakkaaksi 1.11.2021 alkaen.

Olli työskentelee Merilammen yritysjärjestelyt ja rahoitus -praktiikkaryhmässä. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus yhtiöoikeuteen, yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin sekä pääomamarkkinoihin liittyvistä toimeksiannoista. Olli avustaa asiakkaitamme säännöllisesti myös heidän kaupallisia sopimuksiaan koskevissa kysymyksissä ja neuvotteluissa, julkisten ja yksityisten yhtiöiden hallitustyöskentelyssä ja yhtiökokousasioissa. Yhtiökokouksiin liittyvien valmistelevien toimenpiteiden lisäksi hän toimii säännöllisesti yhtiökokousten puheenjohtajana sekä sihteerinä.

”Olen todella iloinen voidessani liittyä Merilammen osakaskuntaan. Olemme asettaneet tavoitteemme korkealle ja on hienoa päästä tekemään töitä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja palvelemaan asiakkaitamme nyt myös osakkaan roolissa”, Olli Nikitin sanoo.

Merilammen yritysjärjestelyt ja rahoitus -praktiikkaryhmän kokeneet osakkaat ja muut asiantuntijat avustavat asiakkaitamme monipuolisesti erilaisissa yritys-, kiinteistö- ja rahoitusjärjestelyissä sekä yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa. Merilammen juuret ovat nimenomaan yhtiöoikeudessa. Praktiikkaryhmän asiantuntijoiden syvällinen asiantuntemus, pitkä kokemus sekä omistajuus toimeksiantojen hoitamisessa saa usein kiitosta asiakkailtamme.

”Meille on suuri kunnia ja ilon aihe saada Ollista uusi osakas joukkoomme. Olli on työskennellyt Merilammella jo vuodesta 2008 alkaen. Meille toimistona on ylpeyden aihe, että talon kasvatista nousee toimiston osakas. Olli on osoittanut kaikessa tekemisessään edustavansa toimistomme arvomaailmaa ja hän jakaa ajatuksemme toimiston tavoitellusta kehityssuunnasta” toimitusjohtaja Heidi Merikalla-Teir toteaa.
”Monipuolisen ja syvällisen juridisen asiantuntemuksensa lisäksi Olli saa asiakkailtamme säännöllisesti kiitosta selkeästä strategisesta ajattelustaan ja näkemyksestään. Ollin nimityksen johdosta praktiikkaryhmämme saa pitkäjänteisen ja arvostetun osaajan kehittämään praktiikkaryhmän toimintaa eteenpäin yhdessä koko ryhmän ja toimiston kanssa”, praktiikkaryhmää jo pitkään vetänyt Jani Ylä-Autio kommentoi Ollin nimitystä.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.