Uutiset
 / 
Olemme mukana #oikeusjaksaa -työhyvinvointikampanjassa

Olemme mukana #oikeusjaksaa -työhyvinvointikampanjassa

No items found.
11.5.2021

Suomen Asianajajaliiton käynnistämässä kampanjassa kannustetaan kaikkia asianajotoimistoja huolehtimaan toimiston työntekijöiden työhyvinvoinnista ja sitoutumaan työskentelyssään seuraaviin periaatteisiin:

  1. Kuuntelemme henkilöstöämme ja mahdolliset työnjohtoon / työajan seuraamiseen liittyvät puutteet selvitetään ja korjataan.
  2. Tarkastelemme henkilöstöresursointia ja toimeksiantojen jakautumista säännöllisesti. Puutumme ylilyönteihin tarvittaessa työsuojelullisin keinoin, ja mahdollinen henkilöstön tekemä ylityö kompensoidaan palkkana tai vapaana.
  3. Hyvinvoiva työntekijä on asianajotoimiston asiakkaan etu. Teetämme säännöllisesti työhyvinvointikyselyn, ja osallistamme työyhteisömme jäsenet miettimään ratkaisuja paremman työkulttuurin eteen sekä kehitämme toimistomme keskustelukulttuuria entistä avoimemmaksi.

Me olemme mukana kampanjassa. Uskomme, että hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus kulkevat käsi kädessä. Rekrytoimme ammattilaisemme tarkoin ja pidämme heistä hyvää huolta. Hyvinvoiva ja työssään merkityksellisyyttä kokeva henkilöstö pystyy palvelemaan asiakkaita paremmin ja tuottamaan siten enemmän lisäarvoa.

Välittäminen on keskeinen arvomme ja näkyy inhimillisenä toimintana, niin toimiston sisällä kuin asiakassuhteissa. Meillä työn ja yksityiselämän voi yhdistää ja ura ei tarkoita muusta elämästä luopumista.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.