Uutiset
 / 
Merilampi mukana tukemassa monimuotoisuutta korostavaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa

Merilampi mukana tukemassa monimuotoisuutta korostavaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa

No items found.
1.6.2017

ShedHelsinki-hanke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden olla esillä omina ja ainutkertaisina yksilöinä. Lontoolaisesta Chickenshed-teatterista innostuksensa saanut hanke käynnistyi Suomessa viime vuoden alussa, ja vuosi huipentui joulukuussa Marco Bjurströmin ohjaamaan Peter Pan ‑seikkailumusikaaliin. Työtä hankkeen vakiinnuttamiseksi on jatkettu, ja hankkeen mahdollistava Elisa Oyj on perustanut tarkoitusta varten säätiön.

Shed Säätiö sr. tukee monimuotoista ja erityislapset huomioivaa lapsi- ja nuorisotyötä. Säätiö tuottaa yhdessä lapsia ja nuorisoa auttavien yhteisöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa luovan esittämisen tilaisuuksia ja tapahtumia kuten musikaaleja.

Tulevana syksynä käynnistyvät uuden esityksen harjoitukset, ja vuoden 2017 lopulla saa ensi-iltansa romanttinen satumusikaali Prinsessa Ruusunen – Paluu tulevaisuuteen. Hankkeessa on mukana myös Helsingin Kaupunginteatteri, ja näytösten esityspaikaksi on valikoitunut Studio Pasila Helsingissä.

Merilampi tukee Shed Säätiötä tavoitteessa vakiinnuttaa monimuotoisuutta korostava teatterihanke Suomeen ja toimii hankkeen juridisena neuvonantajana.

Lue lisää: www.shedhelsinki.fi

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.