Uutiset
 / 
Merilampi listattu Universumin vuoden 2022 opiskelijatutkimuksessa juridiikan alan Suomen ihanteellisimpien työnantajien joukkoon

Merilampi listattu Universumin vuoden 2022 opiskelijatutkimuksessa juridiikan alan Suomen ihanteellisimpien työnantajien joukkoon

Tunnustukset
16.6.2022

Olemme jälleen saaneet tunnustuksen Universumin opiskelijoille suunnatussa  työnantajamielikuvatutkimuksessa.

Olemme ylpeitä siitä, että saamme kuulua juridiikan alan Suomen ihanteellisempien työnantajien joukkoon.

Meillä työskentelee ympäri vuoden oikeustieteen opiskelijoita harjoittelijoina Junior Trainee ja Trainee -tehtävissä.

Opiskelijat ovat aidosti osa Merilampea ja haluamme jakaa opiskelijoille asiantuntijoidemme osaamista sekä tukea opinnoissa tarjoamalla käytännönläheistä opetusta juridiikasta.

Tästä olemme saaneet myös kiitosta harjoittelijoiltamme.

”Aloitin Merilammella alun perin Junior Traineena, jonka jälkeen jatkoin suoraan Traineeksi aiemman pestini päätyttyä. On ollut hienoa nähdä firmaa hieman eri perspektiiveistä, ja minulle oli melko aikaisessa vaiheessa selvää, että mikäli jatkaminen Merilammella on mahdollista, teen sen mielelläni. Työssäni on ollut mahtavaa päästä oppimaan alan konkareilta ja tekemään töitä usean eri oikeudenalan parissa työilmapiirissä, johon on tuntenut olevansa tervetullut heti ensimmäisestä päivästä lähtien.” - Tanja Kulmala, Merilammen entinen Trainee.

Teemme paljon työtä sen eteen, että voimme työnantajana tarjota arvokasta työkokemusta sekä työyhteisön, jossa vaalimme koko henkilöstömme osaamista, hyvää asennetta ja työssä viihtymistä. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille opiskelijoille luottamuksesta!

Lue lisää Merilammesta työnantajana sekä arvoistamme.

Universum on globaali työnantajakuvan tutkimiseen, kehittämiseen ja siitä viestimiseen keskittyvä toimija, joka on toteuttanut osaajatutkimustaan 34 vuoden ajan yli 60 maassa. Tänä vuonna Universumin tutkimukseen vastasi Suomessa yli 13 000 opiskelijaa 37 eri korkeakoulusta.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.