Uutiset
 / 
Merilammella neljä uutta Specialist Counselia

Merilammella neljä uutta Specialist Counselia

Nimitykset
26.1.2018

Merilammella pitkään työskennelleet asianajajat Tiina Järvinen, Olli Nikitin, Veli Siitonen ja Sara Walden on nimitetty Specialist Counseleiksi.

Tiina Järvinen on sopimusoikeuden asiantuntija ja toimii asiamiehenä oikeudenkäynneissä sekä kotimaisissa ja kansainvälisissä välimiesmenettelyissä. Tiinalla on monipuolista kokemusta myös työoikeudellisista riita-asioista.

Olli Nikitin, Veli Siitonen ja Sara Walden työskentelevät kaikki Yritysjärjestelyt ja rahoitus ‑tiimissämme. Olli Nikitin avustaa asiakkaitamme yhtiöoikeuteen sekä yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Hänellä on myös erityisosaamista pääomamarkkinoista ja pörssiyhtiöiden corporate governance -asioista sekä kansainvälisen kaupan sopimusjuridiikasta. Olli toimii useassa yhtiössä hallituksen sihteerinä.

Veli Siitosen erikoisalaa ovat yhtiö- ja arvopaperimarkkinaoikeudelliset sekä pääomamarkkinoihin liittyvät toimeksiannot. Hänellä on laajalti kokemusta listattujen yhtiöiden yhtiöoikeudellisista ja corporate governance -kysymyksistä, ja hän on osallistunut lukuisten pörssiyhtiöiden yhtiökokousvalmisteluihin. Velillä on myös laskentatoimen ja rahoituksen KTK- ja KTM-tutkinnot.

Sara Walden on kokenut yhtiö- ja sopimusoikeuden sekä rahoitusalan asiantuntija. Hänellä on monipuolinen kokemus kotimaisiin ja kansainvälisiin rahoitus- ja pääomamarkkinoihin sekä yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Sara on perehtynyt myös insolvenssioikeuteen ja ollut mukana useissa konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyissä.

Specialist Counselit ovat meillä oman oikeudenalansa kokeneita erikoisosaajia eli kovatasoisia ammattilaisia. Tiina, Sara, Veli ja Olli kuuluvat ehdottomasti tähän ryhmään. Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme työskennellä heidän kanssaan. Jokainen heistä on nimityksensä ansainnut, lämpimät onnittelut!”, toivottaa Merilammen HR Partner Heidi Hiltunen.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.