Uutiset
 / 
Jussi Koivu nimetty Specialist Counseliksi

Jussi Koivu nimetty Specialist Counseliksi

Nimitykset
30.1.2020

Asianajajat Jussi Koivu on nimitetty Merilammen Specialist Counseliksi 1.2.2020 alkaen. Jussi työskentelee työoikeusryhmässämme parissa.

Jussi Koivu (OTM, asianajaja, varatuomari) avustaa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme erilaisissa työoikeuteen liittyvissä asioissa, kuten sopimusten laatimisessa, YT-prosesseissa, työriidoissa ja työelämän tietosuojaan sekä hallintoedustukseen liittyvissä kysymyksissä. Ennen Merilampea Jussi työskenteli suuren yrityksen HR-osastolla kansainvälisen työoikeuden ja rajat ylittävien yritysjärjestelyiden parissa.

Jussi on asiakkaiden ja kollegojensa arvostama kovan luokan asiantuntija ja mahtava työkaveri, jonka kanssa on ilo hoitaa toimeksiantoja. Merilammen arvot välittyvät hänen työskentelystään – hän tekee työnsä tinkimättömällä laadulla ja intohimolla. Jussilla on Specialist Counselina paljon annettavaa niin asiakkaillemme kuin Merilammelle työyhteisönä”, sanoo osakas Heidi Hiltunen.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.