Uutiset
 / 
Jussi Ikonen nimettiin Euroopan asianajajaliittojen neuvoston (CCBE) Suomen delegaation uudeksi vetäjäksi

Jussi Ikonen nimettiin Euroopan asianajajaliittojen neuvoston (CCBE) Suomen delegaation uudeksi vetäjäksi

Nimitykset
24.6.2021

Suomen Asianajajaliiton hallitus nimesi kokouksessaan 18.6.2021 toimistomme osakkaan ja hallituksen puheenjohtajan Jussi Ikosen Euroopan asianajajaliittojen neuvoston (CCBE) Suomen delegaation vetäjäksi.

CCBE (The Council of Bars and Law Societies of Europe) on yhdistys, joka kokoaa yhteen 32 Euroopan maan asianajajayhdistykset ja lisäksi yksitoista tuki- ja tarkkailijajäsentä. CCBE edustaa noin miljoonaa eurooppalaista asianajajaa pääasiassa EU:n toimielimissä, mutta myös muissa kansainvälisissä järjestöissä. CCBE on asettanut säännöissään keskeisiksi tavoitteikseen oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien ja -vapauksien sekä niihin erottamattomasti liittyvien demokraattisten arvojen puolustamisen.

”Olen otettu ja ylpeä tästä nimityksestä. CCBE tekee tärkeää työtä oikeusvaltioperiaatteen ja muiden eurooppalaisten perusarvojen esillä pitämisessä ja huomioimisessa. On hienoa päästä osallistumaan näihin keskusteluihin arvostettujen eurooppalaisten kollegoiden kanssa ja osaltaan olla linjaamassa koko asianajoalan tulevaisuutta”, Ikonen kommentoi valintaansa.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.