Uutiset
 / 
Jukka Laitasalo, Jussi Ikonen ja Teemu Taxell listattu The Legal 500 Arbitration Powerlist: Nordics 2022 -julkaisussa

Jukka Laitasalo, Jussi Ikonen ja Teemu Taxell listattu The Legal 500 Arbitration Powerlist: Nordics 2022 -julkaisussa

Tunnustukset
20.6.2022

Senior Advisor Jukka Laitasalo sekä osakas Jussi Ikonen saivat tunnustuksen The Legal 500:n luomassa The Private Practice Arbitration Powerlist: Nordics 2022 -julkaisussa.

Lista esittelee Pohjoismaiden – Tanskan, Suomen, Islannin, Norjan ja Ruotsin – johtavat välimiesmenettelyn asiantuntijat.

Jukka Laitasalolla on monipuolinen kokemus laajoista ja vaativista oikeudenkäynneistä sekä kotimaisista ja kansainvälisistä välimiesmenettelyistä. Hänet tunnetaan myös insolvenssiasioiden asiantuntijana.

Jussi Ikonen on erikoistunut yritysten välisiin oikeudenkäynteihin sekä välimiesmenettelyihin. Hän on toiminut asiamiehenä useissa laajoissa kotimaisissa ja kansainvälisissä välimiesmenettelyissä. Lisäksi Jussi toimii säännöllisesti välimiehenä ja sovittelijana.

Lisätietoja The Arbitration Powerlist: Nordics 2022 -julkaisusta sekä kaikki listalle valitut välimiesmenettelyn asiantuntijat löytyvät The Legal 500 -sivustolta.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.