Uutiset
 / 
Hyvää joulua ja uutta vuotta koko Merilammen väeltä!

Hyvää joulua ja uutta vuotta koko Merilammen väeltä!

No items found.
17.12.2020

Haluamme kiittää lämpimästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille kaikille rauhallista joulun aikaa sekä onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2021!

Olemme tänäkin vuonna lahjoittaneet joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Joululahjoituksen kohteen valitsivat merilampelaiset. Osallistuimme myös Joulupuu-keräykseen, ja henkilöstömme hankki kuusen alle joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille.

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista ja parantaa lasten asemaa Suomessa ja maailmalla. Joulukeräyksen tuottojen avulla autetaan syrjäytymisvaarassa  olevia kotimaan lapsia. Joululahjoitusten turvin muun  muassa maksetaan vähävaraisten perheiden lapsille harrastuksia ja  nuorille oppimateriaaleja lukio- tai ammattiopintoihin. Lahjoitusten  turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin. Lisäksi Pelastakaa Lapset tarjoaa lapsille ja nuorille turvallista keskustelutukea netissä.  Järjestö tukee myös haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä muun muassa tarjoamalla tukihenkilöitä, tukiperheitä ja sporttikummeja.

Joulupuu-hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen  mahdollisuus saada joululahjoja.  Lahjat  jaetaan perille saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon, kautta.  Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus joululahjaan.  

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.