Uutiset
 / 
Henrik af Ursin Merilammen osakkaaksi

Henrik af Ursin Merilammen osakkaaksi

Nimitykset
9.11.2018

Asianajaja Henrik af Ursin on kutsuttu Merilammen osakkaaksi 9.11.2018 alkaen. Henrik on kokenut immateriaalioikeuksien asiantuntija. Hän siirtyi Merilammelle Dittmar & Indreniukselta, jossa toimi IPR-praktiikan vetäjänä.

Henrik avustaa kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita immateriaalioikeuksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Hänellä on laaja kokemus muun muassa IPR:iin liittyvistä riidoista, oikeuksien suojaamisesta, puolustamisesta ja kaupallistamisesta sekä transaktioihin liittyvistä strategisista IPR-kysymyksistä. Henrik tunnetaan hyvin asiakaslähtöisestä työskentelytavastaan. Asianajajia arvioivat julkaisut, kuten Chambers & Partners, Legal 500, IP Stars ja IAM Patent 1000 sijoittavat hänet Suomen johtavien IPR-asiantuntijoiden joukkoon.

"Olen erittäin iloinen saadessani liittyä Merilammen arvostettuun ja maineikkaaseen tiimiin. Merilampi on erittäin vahvassa kehitysvaiheessa, ja on hienoa päästä mukaan kehittämään toimiston IPR-palveluita", Henrik sanoo.

"Saamme Henrikistä hienon lisäyksen osaamiseemme IPR-liittännäisissä toimeksiannoissa, ja voimme palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmalla rintamalla. Henrikin lähes 20 vuoden kokemus on nyt asiakkaidemme käytössä", kertoo Jussi Ikonen.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.