Uutiset
 / 
Heidi Merikalla-Teir nimitetty Merilammen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

Heidi Merikalla-Teir nimitetty Merilammen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

Nimitykset
11.3.2019

Heidi Merikalla-Teir (OTK, VT, MBA) aloittaa Merilammen toimitusjohtajana ja osakkaana 1.6.2019. Hän siirtyy Merilammelle Keskuskauppakamarista, jossa hän toimii riidanratkaisupalveluista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan pääsihteerinä.

Heidille asianajotoiminta on hyvin tuttua. Hän toimi aiemmin pitkään asianajajana ja Specialist Partnerina yhdessä Suomen suurimmista liikejuridiikan asianajotoimistoista. Merilammella Heidi liittyy Jussi Ikosen ja Teemu Taxellin rinnalle Riitojen ratkaisu -ryhmään.

Heidillä on laaja ja monipuolinen kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä kaupallisista välimiesmenettelyistä, riita-asioiden hoitamisesta tuomioistuimissa sekä sovittelusta. Heidi on CEDR:n (Centre for Effective Dispute Resolution) hyväksymä sovittelija ja hoitaa asiamiestyön lisäksi sekä sovittelija- että välimiestehtäviä.

Merilammen toimitusjohtajana vuodesta 2015 saakka toiminut Jussi Ikonen siirtyy samalla hallituksen puheenjohtajaksi nykyisen puheenjohtajan Jani Ylä-Aution jatkaessa hallituksen jäsenenä ja Yritysjärjestelyt ja rahoitus -ryhmän osakkaana.

Kiitän saamastani luottamuksesta. On kunnia liittyä arvostamieni kollegoiden joukkoon Merilammelle. Liiketoimintaympäristön nopea ja jatkuva muutos koskettaa myös asianajoliiketoimintaa. Samalla se on myös erinomainen mahdollisuus kehittää organisaatioiden toimintaa ja hakea ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon vahvasti siihen, että eniten lisäarvoa tuovat ratkaisut saadaan yhteistyössä koko henkilöstön, asiakkaiden, kumppanien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tässä työssä myös organisaation yrityskulttuurilla on keskeinen merkitys”, sanoo Heidi Merikalla-Teir. ”Otan toimitusjohtajan tehtävän vastaan erittäin motivoituneena”.

Olemme onnellisia ja ylpeitä saadessamme Heidin joukkoomme. Heidin monipuolinen tausta ja kokemus sekä asiantuntija- että johtotehtävistä antavat hänelle erinomaiset lähtökohdat luotsata Merilampi yhdessä koko henkilöstömme kanssa seuraavalle tasolle. Samalla olen iloinen saadessani tutun kollegan täydentämään riidanratkaisupalveluitamme. Heidi on arvostettu osaaja erityisesti välimiesmenettely- ja sovittelupiireissä ja hänen arvomaailmansa istuu täydellisesti ajatukseemme kokonaisvaltaisesta, asiakaslähtöisestä konfliktienhallinnasta”, kertoo Jussi Ikonen.

On ollut hienoa seurata Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan kehitystä Heidin johdolla. Merilammelle on loistava tilaisuus saada Heidin osaaminen asiakkaidemme ja toimistomme käyttöön. Innolla odotan Heidin ja Jussin yhteistyötä Merilammen johdossa ja Jussin erittäin ansiokkaan työn jatkamista”, kommentoi Jani Ylä-Autio.

Lisätietoa:

Heidi Merikalla-Teir, p. 040 750 6106, heidi.merikalla-teir@merilampi.com
Jussi Ikonen, p. 040 097 8281, jussi.ikonen@merilampi.com

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.