Referenssit
 / 
Atlantic Bridge

Edustimme Atlantic Bridgeä AR-teknologiaa kehittävän suomalaisen startupin Series B -rahoituskierroksella

Yritysjärjestelyt ja rahoitus
16.11.2021
Edustimme Atlantic Bridgeä AR-teknologiaa kehittävän suomalaisen startupin Series B -rahoituskierroksella

Edustimme Atlantic Bridgeä sen saadessa päätökseen 28,4 miljoonan euron rahoituskierroksen yhdessä uusien sijoittajien, CCB Trustin ja Flashpoint Venture Capitalin kanssa. Kaikkien aiempien sijoittajien, Lifeline Venturesin, VTT Venturesin, Teollisuussijoituksen ja 3M Venturesin osallistuttua rahoituskierrokselle, Dispelixin keräämä rahoitus oli yhteensä 43,2 miljoonaa euroa.

Atlantic Bridge on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiasijoitusyhtiö, joka hallinnoi yli 1,2 miljardin euron rahastovarallisuutta seitsemässä eri rahastossa. Yhtiön sijoituskohteisiin kuuluvat teknologiayritykset niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa ja se tukee kohdeyrityksiä skaalautumaan kansainvälisesti globaalisti toimivan alustansa avulla.

Dispelix on espoolaislähtöinen, vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka kehittää Augmented Reality (AR) sovelluksiin tarkoitettuja silmälasien linssejä. Älylasien uuden sukupolven näyttöteknologia mahdollistaa näytön integroimisen ohuiden virtuaalielementtien avulla, jolla visuaalinen informaatio voidaan tuoda suoraan teräväpiirtokuvana käyttäjän verkkokalvolle. Dispelix toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Kiinassa, Taiwanissa ja Yhdysvalloissa.

Myös HS Visio julkaisi artikkelin Dispelixin rahoituskierroksesta, jossa kerrottiin yhtiön herättäneen paljon kiinnostusta. Lopulta sijoitusyhtiöksi valikoitunut Atlantic Bridge erottui muista kiinnostuneista yhtiöistä niin osaamisensa kuin puolijohdealan verkostojensa puolesta.

Lisää aiheesta: 

HS Visio (julkaistu 16.11.2021)

Atlantic Bridgen tiedote (julkaistu 8.11.2021)

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.