Referenssit
 / 
Vexve Oy

Edustimme Vexve Oy:tä sen ostaessa Naval Oy:n – Suomeen syntyi vahva venttiiliperhe

Yritysjärjestelyt ja rahoitus
22.4.2014
Edustimme Vexve Oy:tä sen ostaessa Naval Oy:n – Suomeen syntyi vahva venttiiliperhe

Merilampi edusti Vexve Oy:tä sen ostaessa Naval Oy:n yhdysvaltalaiselta Flowserve-konsernilta, joka on listattu New Yorkin pörssiin. Naval valmistaa pallo- ja linjasäätöventtiilejä sekä läppäventtiilejä pääasiassa kaukolämmitykseen. Navalin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 30 miljoonaa euroa ja se työllistää 150 henkilöä.

Vexve Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut energian säästämiseen tarkoitettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2013 noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 160 henkilöä. Vexve Oy:lle myönnettiin viime vuonna Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto.

Yrityskaupassa syntynyt vahva venttiiliperhe tuottaa vuosittain yli miljoona venttiiliä, jotka suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Laitilan, Liperin ja Sastamalan yksiköissä. Noin 90 prosenttia tuotteista menee vientiin yli kolmeenkymmeneen maahan. Keskeisimmät markkina-alueet ovat Venäjä, Kiina, Skandinavia, Euroopan maat ja Pohjois-Amerikka. Kaukokylmäventtiileissä merkittävimmät kasvunäkymät ovat erityisesti Persianlahden alueella.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.