Referenssit
 / 
Skanska CDF Oy

Edustimme Skanskaa Espoon Keilaniemessä sijaitsevan kiinteistön ostossa

Kiinteistöjärjestelyt
16.12.2021
Edustimme Skanskaa Espoon Keilaniemessä sijaitsevan kiinteistön ostossa

Merilampi toimi Skanskan oikeudellisena neuvonantajana Espoon Keilaniemessä sijaitsevan lääkeyhtiö MSD Finlandin pääkonttorikiinteistön ostossa. Kaupan arvo oli noin 22,6 miljoonaa euroa. Viisikerroksisessa toimistorakennuksessa on yhteensä 4 600 neliömetriä vuokrattavaa toimitilaa ja yhteensä 180 autopaikkaa.

Kaupan myötä Skanska määrittelee kohteen uudistus- ja saneeraustarpeet sekä arvioi noin 3 000 neliömetrin jäljellä olevan rakennusoikeuden hyödyntämistä.

Skanska CDF Oy on osa Skanskan pohjoismaista toimitilaprojektikehitysyksikköä Skanska Commercial Development Nordicia, joka toimii aloitteentekijänä ja sijoittajana toimistojen projektikehityshankkeissa. Toiminta keskittyy Ruotsissa kolmelle suurkaupunkialueelle ja Tanskassa, Norjassa sekä Suomessa pääkaupunkiensa lähialueille. Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

MSD Finland on kansainvälisen lääkeyrityksen Merck & Co. Incin tytäryhtiö. Suomessa vuodesta 1968 toiminut lääkeyhtiö on keskittynyt lääkkeiden ja rokotteiden innovointiin ja kehittämiseen. Yhtiöllä on toimintaa 140 maassa ja sen pääkonttori sijaitsee New Jerseyn osavaltiossa Yhdysvalloissa. MSD on yksi maailman viidestä suurimmasta lääkeyhtiöstä.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.