Referenssit
 / 
Pihlajalinna Terveys Oy

Edustimme Pihlajalinnaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyessä Pihlajalinnan ja Pohjola Sairaalan yhdistymisen

Kilpailu- ja EU-oikeus
14.1.2022
Edustimme Pihlajalinnaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyessä Pihlajalinnan ja Pohjola Sairaalan yhdistymisen

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) antoi tänään päätöksensä yrityskauppa-asiassa koskien Pihlajalinna ja Pohjola Sairaalan yhdistymistä. KKV hyväksyi yrityskaupan toisen vaiheen käsittelyssä sellaisenaan eli ilman ehtoja. Merilampi edusti Pihlajalinnaa.

Yrityskaupassa Pohjola Sairaalan koko osakekanta siirtyy Pihlajalinnalle. Kaupan nettovelaton käteishinta on jo aiemmassa vaiheessa tiedotettu 31,8 miljoonaa euroa. Yhdistyminen mahdollistaa Pihlajalinnan maantieteellisen palveluverkon laajentamisen erityisesti pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. 

Pihlajalinna on kotimaisessa omistuksessa oleva Suomen johtava yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja tuottaja, jolla on Suomessa 6000 henkilöä työllistävä 140 toimipisteen palveluverkko. Pihlajalinna palvelee laajasti eri asiakasryhmiä, kuten yksityishenkilöitä, yrityksiä, kuntia ja sairaanhoitopiirejä.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.