Referenssit
 / 
Finncont Group Oy

Edustimme Finncontin osakkeenomistajia heidän myydessä osake-enemmistönsä Finncontista pääomasijoittaja Sponsor Capitalille

Yritysjärjestelyt ja rahoitus
1.11.2021
Edustimme Finncontin osakkeenomistajia heidän myydessä osake-enemmistönsä Finncontista pääomasijoittaja Sponsor Capitalille

Edustimme Finncont Group Oy:n osakkeenomistajia järjestelyssä, jossa Sponsor Capital hankki osake-enemmistön Finncont Group:ssa. Järjestelyllä pyritään tukemaan Finncontin tulevaisuuden kasvua yhtiön nykyisillä kotimarkkinoilla ja laajentumista kasvainvälisesti.

Finncont-konserni kehittää ympäristöä säästäviä tuotteita ja ratkaisuja jätteiden käsittelyyn sekä kemikaalien ja elintarvikkeiden turvalliseen kuljetukseen ja varastointiin. Konsernin liikevaihto on noin 33 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 160 työntekijää Suomessa Lahdessa ja Virroilla sekä Ruotsissa Göteborgissa.

Järjestelyn toteuttaminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.