Referenssit
 / 
Cimcorp Oy

Edustimme Cimcorp Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä

Yritysjärjestelyt ja rahoitus
22.11.2014
Tiimi
No items found.
Palvelut
Edustimme Cimcorp Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä

Merilampi edusti Cimcorp Oy:n osakkeenomistajia niiden myydessä yhtiön koko osakekannan japanilaiselle perheyritykselle Murata Machinery Ltd:lle ("Muratec"). Kauppaan sisältyivät myös Cimcorpin tytäryhtiöt Cimcontracting Oy ja kanadalainen RMT Robotics Ltd.

Muratec ja Cimcorp ovat kumpikin omalla liiketoiminta-alueellaan materiaalinkäsittelyn alalla johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. Cimcorp-konserni on erikoistunut robotiikkaan perustuvien automaatiojärjestelmien toimittamiseen rengas- ja elintarviketeollisuudelle, vähittäiskauppaan ja postinjakeluun. Cimcorp-konserni työllistää 300 henkeä ja se on toimittanut 2 000 robottijärjestelmää viiteen maanosaan. Muratecin toimialoja ovat tekstiiliteollisuuden koneet, työstökoneet, materiaalinkäsittelyjärjestelmät, viestintälaitteet ja puhdastilojen tehdasautomaatio. Muratec-konserni työllistää 6 300 henkeä ja sillä on yli 1,6 miljardin euron liikevaihto.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.