Referenssit
 / 
Antilooppi Management Oy

Edustimme kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppia maamerkkikiinteistöjen ostossa

Kiinteistöjärjestelyt
5.2.2016
Edustimme kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppia maamerkkikiinteistöjen ostossa

Merilampi edusti kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppia sen ostaessa Helsingin Hakaniemessä sijaitsevat kolme maamerkkikiinteistöä. Myyjinä kaupassa olivat Helsingin Osuuskauppa Elanto, Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry, Paperiliitto ry, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry, Palvelualojen Työttömyyskassa ja Julkisten ja Hyvinvointialojen Liitto JHL ry.

Kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Siltasaarenkatu 6, Siltasaarenkatu 8–10 ja Paasivuorenkatu 4–6. Kaupan jälkeen Antilooppi omistaa Siltasaarenkatu 6 kiinteistön kokonaisuudessaan sekä enemmistön Siltasaarenkatu 8–10:n ja Paasivuorenkatu 4–6:n kiinteistöistä. Kokonaisuuden vuokrattava pinta-ala on noin 27 000 neliömetriä, josta kaupan kohteena oli noin 23 000 neliötä. Kaupan hinta oli yli 30 miljoonaa euroa.

Kiinteistöissä on toiminut aiemmin mm. Elannon tavaratalo ja myöhemmin Sokos, joka suljettiin vuoden 2013 lopulla, sekä Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry:n pääkonttori. HOK-Elannolle solmittiin kaupan yhteydessä pitkäaikaiset vuokrasopimukset, ja osuuskaupan nykyiset liiketoiminnot jatkuvat kiinteistössä.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.