Ajankohtaista
 / 
On juhlan aika!

On juhlan aika!

Blogit
30.9.2021
Heidi Merikalla-Teir seisoo ja katsoo kameraan hymyillen
Liittyvät palvelut
No items found.

Olen kirjoittanut sekä Merilammen että Kauppalehden blogeissa aiemmin arvoista, ihmisistä ja asiakaskokemuksen merkityksestä. Nämä ovat teemoja, jotka ovat omaa sydäntäni lähellä ja ne ovat myös vahvasti Merilammen toiminnan keskiössä.

Merilampi täyttää ensi vuoden alussa 30 vuotta. On juhlan aika!

Merilampea siinä muodossa kuin se on tänä päivänä ei olisi ilman ihmisiä - toimistomme perustajia, sen kulloisiakin osakkaita ja koko henkilökuntaa. Kukin heistä on omalla persoonallaan, asiantuntemuksellaan ja verkostoillaan muokannut meistä toimistona sellaisen kuin me olemme tänä päivänä. Nöyrin kiitos teille kaikille sekä teille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Ilman teitä ei olisi meitä.

Samaan aikaan, kun juhlimme kiitollisuudella mennyttä, elämme vahvasti tässä hetkessä. Oheisella lyhyellä yritysvideolla haluamme kertoa teille, miltä Merilampi ja meidän merilampelaisten arki näyttää ja tuntuu tänä päivänä. Merilampi on ennen kaikkea ihmisiä, jotka jakavat Merilammen arvot – ratkaisukeskeisyyden, välittämisen, intohimon ja integriteetin. Merilammella näkyy ja tuntuu elämä sen eri muodoissaan.

Haluamme myös tulevaisuudessa olla asianajotoimisto, joka ymmärtää elämää – niin liike-elämää kuin erilaisia ihmisiä. Vahvaan asiaosaamiseen perustuva ratkaisukeskeisyys sekä välittämisen kulttuuri tulevat myös jatkossa kulkemaan meillä käsi kädessä. Samalla, kun haluamme olla yksi arvostetuimmista, kiinnostavimmista ja relevanteimmista asianajopalveluiden tarjoajista kotimaassa ja aikaisempaa tunnetumpi myös kansainvälisesti, haluamme tarjota asianajopalveluita laadukkaasti ja mutkattomasti nimenomaan ihmiseltä ihmiselle.

Toivottavasti te tämän kirjoituksen lukijat olette kokeneet Merilammen sellaisena kuin me sen koemme, tunnemme ja haluamme olevan. Haluamme jatkossakin jättää positiivisen jäljen teihin yksittäisiin ihmisiin ja teidän kauttanne välillisesti asiakkainamme oleviin yrityksiin. Kun onnistumme tässä tuottaen teille lisäarvoa ja käymme kanssanne aktiivista vuoropuhelua myös vireillä olevien toimeksiantojen ulkopuolella, olemme nyt ja myös tulevaisuudessa meidän näköinen ja teidän toiveitanne ja tarpeitanne vastaava asianajotoimisto.

Odotamme innolla tulevia tapaamisiamme ja keskusteluitamme!

Heidi Merikalla-Teir
Toimitusjohtaja

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.