Uutiset
 / 
Merilammelle tunnustusta ITR World Tax 2024 -julkaisussa

Merilammelle tunnustusta ITR World Tax 2024 -julkaisussa

Tunnustukset
11.9.2023

Merilammen osakas ja veropraktiikan vetäjä Sami Tuominen on valittu Suomen johtavien veroasiantuntijoiden joukkoon Tax controversy -kategoriassa ja Specialist Counsel Sara Walden Transactional tax -kategoriassa vuoden 2024 ITR World Tax -julkaisussa. Myös Merilampi sai tunnustusta Indirect tax-, Tax controversy- ja General corporate tax -kategorioissa.

Merilammen veropraktiikka perustettiin, kun Sami Tuominen liittyi Merilammen osakaskuntaan 1.11.2022. Asiakkaillamme on ollut kasvava kysyntä veroliitännäiselle neuvonannolle. Olemme halunneet keskittyä tarjoamaan palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin tuottaen heille lisäarvoa. Tämä tunnustus on osoitus lahjakkaan tiimimme kovasta työstä ja omistautumisesta. Meille on kunnia kuulua alan johtavien asianajotoimistojen joukkoon ja olemme kiitollisia asiakkaillemme luottamuksesta ja tuesta, jotka ovat auttaneet kasvussamme ja menestyksessämme.

Tarjoamme laaja-alaista veroneuvontaa kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Olipa kyseessä kansainvälinen yrityskauppa tai perheyhtiön omistajan henkilökohtainen verosuunnittelu, avustamme yli kahdenkymmenen vuoden ja satojen verotukseen liittyvien toimeksiantojen kokemuksella. Tutustu Vero-oikeus sekä varallisuus- ja jäämistöoikeus -palveluihimme.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.