Uutiset
 / 
Antti Karanko Merilammen osakkaaksi

Antti Karanko Merilammen osakkaaksi

Nimitykset
29.9.2023

Asianajaja, Specialist Counsel Antti Karanko on kutsuttu Merilammen osakkaaksi 1.11.2023 alkaen.

Antti on työskennellyt Merilammen Riitojen ratkaisu -praktiikassa jo useita vuosia. Hän on erikoistunut kaupallisiin riitoihin sekä niihin liittyviin välimiesmenettelyihin, oikeudenkäynteihin ja sovitteluun. Antilla on mittava kokemus erityisesti kiinteistöjärjestelyihin, rakentamiseen, liikehuoneistojen vuokraukseen ja teollisuuden projekteihin liittyvistä riita-asioista. Antin osaamisalueisiin kuuluvat lisäksi insolvenssiasiat, tuotevastuu- ja tuoteturvallisuusasiat sekä johdon vastuuasiat ja white-collar defence.

Olen erittäin iloinen, että toimistomme Riitojen ratkaisu -praktiikan yhtenä kantavista voimista jo vuosia toimineesta Antti Karangosta tulee toimistomme osakas. Antti on tinkimättömällä ja pitkäjänteisellä työllään kehittynyt laaja-alaiseksi ja asiakkaidemme arvostamaksi riidanratkaisuasioiden asiantuntijaksi. On hienoa päästä jatkamaan hyvää yhteistyötä Antin kanssa sekä kehittämään praktiikkaamme entisestään yhdessä koko erinomaisen riidanratkaisutiimimme kanssa,” toteaa Jussi Ikonen, Merilammen Riitojen ratkaisu -praktiikan vetäjä ja hallituksen puheenjohtaja.

Olen ylpeä, iloinen ja kiitollinen saadessani tulla Merilammen osakkaaksi. Tämä ei olisi mahdollista ilman pitkäaikaisia ja uskollisia asiakkaitamme ja korkealle arvostamiani kollegoitani Merilammella. On hienoa saada kehittää edelleen toimistomme riidanratkaisupraktiikkaa yhdessä Jussin (Ikonen) ja Heidin (Merikalla-Teir) kanssa tavoitteena luoda ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja ennakoivat heidän tarpeitaan. Joskus täysimittainen prosessi on vietävä läpi, mutta usein järkevin ratkaisu riitaan löytyy neuvottelujen ja sovittelun kautta,” Antti Karanko kommentoi.

Merilampi on Suomen tunnetuimpia asianajotoimistoja riitojen ratkaisun ja konfliktinhallinnan alalla. Tarjoamme strategista neuvonantoa konflikti- ja riitatilanteissa ja avustamme asiakkaitamme paitsi välimiesmenettelyissä ja oikeudenkäynneissä niin myös neuvotteluissa vastapuolen kanssa sekä sovittelumenettelyissä ja muissa vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.