Uutiset
 / 
Annika Luhtanen Merilammen osakkaaksi kiinteistö- ja rakennusoikeuspraktiikkaan ja Maria Solala-Aro Specialist Counseliksi veropraktiikkaan

Annika Luhtanen Merilammen osakkaaksi kiinteistö- ja rakennusoikeuspraktiikkaan ja Maria Solala-Aro Specialist Counseliksi veropraktiikkaan

Nimitykset
7.6.2023

Asianajaja, varatuomari Annika Luhtanen on kutsuttu Merilammen osakkaaksi 14.8.2023 alkaen. Luhtanen aloittaa samalla myös toimiston kiinteistö- ja rakennusoikeuspraktiikan vetäjänä.

Luhtanen on jo vuosien ajan toiminut asianajajana ja asiakkaiden luotettuna neuvonantajana kiinteistö- ja rakennusjuridiikan toimeksiannoissa. Luhtanen on myös aktiivinen luennoitsija alan koulutustilaisuuksissa. Hän siirtyy Merilammelle toisesta liikejuridiikan asianajotoimistosta.

”Kutsu Merilammen osakkaaksi on minulle suuri kunnia ja otan osakkuuden ylpeänä vastaan. Olen iloinen siitä, että vuosien tinkimätön työ ja sitoutuminen asiakkaiden edun ajamiseksi on huomattu. Mielestäni oikeudellisten ratkaisujen löytämisessä on myös kiinteistö- ja rakennusalalla tilaa ajatella rohkeasti ja mahdollisuus luoda uutta. Tämän vuoksi on hienoa päästä kehittämään Merilammen kiinteistö- ja rakennusoikeuspraktiikkaa tavoitteenamme, että olemme asiakkaidemme luotettava kumppani heidän liiketoiminnallisten haasteidensa ratkaisemisessa,” Annika Luhtanen toteaa.
”Asiakkaillamme on säännöllisesti tarpeita kiinteistö- ja rakennusoikeudelliselle neuvonannolle. Olen erittäin iloinen siitä, että Annika ryhtyy vetämään kiinteistö- ja rakennusoikeuspraktiikkaamme tiiviissä yhteistyössä kiinteistötransaktiotiimimme kanssa, ja täydentää samalla myös riidanratkaisupraktiikkaamme. Uskon vahvasti siihen, että asiakkaamme tulevat hyötymään Annikan asiantuntemuksesta, ja Annika täydentää asiantuntemuksellaan ja persoonallaan erinomaisesti praktiikoitamme.” Merilammen toimitusjohtaja Heidi Merikalla-Teir.

Merilammen kiinteistö- ja rakennusoikeuden palvelut kattavat kaikki rakennushankkeen elinkaaren vaiheet hankesuunnittelusta valmistumisen jälkeisiin vastuukysymyksiin. Olemme viime vuosina olleen mukana Suomen suurimmissa kiinteistöjärjestelyissä sekä edustaneet asiakkaita merkittävissä urakkariidoissa.

Asianajaja Maria Solala-Aro on nimitetty Specialist Counseliksi Merilammen veropraktiikkaan 1.9.2023 alkaen.

Solala-Aro on työskennellyt lähes kaksi vuosikymmentä verotuksen parissa mm. verohallinnossa ja veronsaajien oikeudenvalvontayksikössä. Reilut kymmenen vuotta hän on osakkaana tarjonnut verotukseen liittyvää neuvontaa pienemmissä laki- ja asianajotoimistoissa. Solala-Aro on avustanut yrityksiä, yhdistyksiä, säätiöitä ja yksityishenkilöitä laajasti erilaisissa vero-oikeudellisissa kysymyksissä, kuten verotarkastuksissa, verotuksen muutoksenhaussa, yrityskaupoissa ja sukupolvenvaihdoksissa. Hänellä on henkilö- ja yritysverotuksen lisäksi vahvaa osaamista arvonlisäverotuksesta.

Solala-Aro on toiminut aktiivisesti alan luottamustehtävissä, kuten Suomen Asianajajaliiton vero-oikeuden asiantuntijaryhmän jäsenenä ja Tampereen kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsenenä.

”Olen iloinen liittyessäni osaksi Merilammen osaavaa verotiimiä. Olen varma, että laaja-alaisesta osaamisestani verotuksen eri osa-alueilla on hyötyä Merilammen asiakkaille erilaisissa verotukseen ja varallisuuden hoitoon liittyvissä vaativissakin toimeksiannoissa,” Maria Solala-Aro kommentoi.

”Asiakkaillamme on enenevässä määrin tarvetta vero-oikeudelliselle neuvonannolle. Marian mukaantulo osaksi Merilammen verotiimiä mahdollistaa jatkossa täyden palvelun veroneuvonnan tarjoamisen kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme. Marialla on arvokasta osaamista erityisesti kotimaisten yritysten, perheiden ja yksityishenkilöiden verotukseen ja varallisuudenhoitoon liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Erityisen iloinen olen siitä, että Marialla on henkilö- ja yritysverotuksen lisäksi vankkaa osaamista ja kokemusta arvonlisäverotuksesta.” Merilammen osakas ja veropraktiikan vetäjä Sami Tuominen.

Palvelemme yrityksiä, yhdistyksiä, säätiöitä ja yksityishenkilöitä monipuolisesti vero-, varallisuus- ja jäämistöoikeudellisissa asioissa. Palvelumme kattavat laaja-alaisesti kaikki verotukseen liittyvät juridiset kysymykset kotimaisen ja kansainvälisen yritysverotuksen, henkilöverotuksen ja välillisen verotuksen alalta.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.