Referenssit
 / 
Nordstjernan Investment AB

Edustimme Suomessa Nordstjernan Investment AB:tä sen ostaessa Bygghemma-konsernin osake-enemmistön

Yritysjärjestelyt ja rahoitus
22.12.2014
Edustimme Suomessa Nordstjernan Investment AB:tä sen ostaessa Bygghemma-konsernin osake-enemmistön

Merilampi edusti Nordstjernan Investment AB:tä yrityskaupassa, jossa Nordstjernan Investment AB hankki määräysvallan Bygghemma Sverige Intressenter AB:ssä. Nordstjernan Investment AB on ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö, joka on osa Nordstjernan-konsernia.

Bygghemma on Pohjoismaiden johtava rakennus- ja sisustustarvikkeita myyvä verkkokauppayhtiö. Se tarjoaa verkkokauppaketjun kautta laajan valikoiman tunnettuja brändituotteita ja noin 100 000 tuotenimikettä. Yritys myy menestyksekkäästi myös huonekaluja, sohvakalusteita ja sänkyjä verkkokauppa Trademaxin kautta. Yrityksen luonnollinen kasvu on ollut viime vuosina voimakasta; liikevaihto on kasvanut noin 50 % vuosivauhtia. Yrityksen vuoden 2014 arvioitu liikevaihto on noin 1,3 miljardia Ruotsin kruunua.

Merilampi vastasi Suomen osalta Kilpailu- ja kuluttajavirastolle toimitetun yrityskauppailmoituksen laadinnasta sekä avusti Nordstjernania yrityskaupan toteutuksessa Suomessa. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan 27.11.2014 ja kauppa toteutettiin 12.12.2014.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.