Referenssit
 / 
Meridiam SAS ja YIT Suomi Oy

Edustimme Meridiamia, YIT:tä ja Kumppanuuskouluja Espoon PPP-hankkeessa

Yritysjärjestelyt ja rahoitus
9.6.2020
Edustimme Meridiamia, YIT:tä ja Kumppanuuskouluja Espoon PPP-hankkeessa

Merilampi edusti Meridiam SAS:aa ja YIT Suomi Oy:tä sekä näiden perustamaa projektiyhtiötä kahdeksaa Espoon kaupungin koulua ja päiväkotia koskevassa julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhankkeessa (PPP, public private partnership).

Kysymyksessä on Suomen ensimmäinen sosiaalista infrastruktuuria koskeva talonrakennushanke, joka toteutetaan PPP-mallilla.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos solmi Meridiamin ja YIT:n muodostaman Kumppanuuskoulut Oy:n kanssa palvelusopimuksen, joka tuli voimaan 9.6.2020. Sopimus koskee koulu- ja päiväkotikohteiden suunnittelua, rakentamista, rahoitusta ja ylläpitoa pitkän vuonna 2042 päättyvän palvelujakson aikana.

Hankkeeseen kuuluvat Perkkaan koulu ja nuorisotila sekä Perkkaan päiväkoti, Nauriskasken koulu ja Nöykkiönniityn päiväkoti, Pohjois-Tapiolan yhtenäiskoulu, Kuitinmäen koulu sekä Kilon koulu ja päiväkoti. Uudet koulut ja päiväkodit avaavat ovensa vuosien 2022–2024 kuluessa.

Hankkeen rahoittamiseen osallistuvat Euroopan investointipankki (EIB), Pohjoismaiden investointipankki (NIB) ja OP Yrityspankki Oyj.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.