Referenssit
 / 
Lujabetoni Oy

Edustimme Lujabetonia betonielementtien toimitussopimuksen neuvotteluissa Nordexin tuulipuistoihin

Kiinteistö- ja rakennusoikeus
18.11.2022
Edustimme Lujabetonia betonielementtien toimitussopimuksen neuvotteluissa Nordexin tuulipuistoihin

Merilampi edusti Lujabetoni Oy:tä sen solmiessa merkittävän sopimuksen maailman suurimpiin tuulivoimaturbiinien valmistajista kuuluvan Nordex Groupin suomalaisen yhtiön Nordex Finland Oy:n kanssa.

Sopimuksella Lujabetoni toimittaa betonielementit 26 tuulivoimalan torneihin Nordex Finlandin rakentamiin tuulipuistoihin Suomessa. Hanke on Lujabetonille tärkeä päänavaus tuulivoimaliiketoimintaan, ja tuo mukanaan myös mittavan laajennusinvestoinnin Lujabetonin Kärsämäen tehtaalle.

Kotimaisuusaste voimalarakentamisessa nousee huomattavasti, kun pääosa tornista voidaan valmistaa Suomessa. Hybridirakenteena rakennettavien korkeiden tornien uskotaan yleistyvän tuulivoimarakentamisessa ja Nordex luotti Pohjoismaiden markkinan pilottihankkeessaan tällä saralla Lujabetonin vahvaan osaamiseen vaativasta betonielementtivalmistuksesta.

Lue hankkeesta lisää Lujabetonin tiedotteesta.

Kysy lisää

No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.