Referenssit
 / 
Citycon Oyj

Edustimme Cityconia kauppakeskus Columbuksen myynnissä NREP:lle

Kiinteistöjärjestelyt
16.12.2021
Edustimme Cityconia kauppakeskus Columbuksen myynnissä NREP:lle

Merilampi edusti Cityconia sen myydessä Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan kauppakeskus Columbuksen pohjoismaiselle kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP:lle, bruttokauppahinnan ollessa 106,2 miljoonaa euroa. Vuonna 1996 rakennetussa ja 2005 laajennetussa kauppakeskuksessa on yhteensä noin 22 000 neliömetriä liiketilaa, joissa toimii muun muassa useita ruokakauppoja ja ravintoloita.

Citycon Oyj on suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka on keskittynyt erityisesti kaupunkimaisten päivittäistavaravetoisten ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella sijaitsevien kauppakeskuksien omistamiseen, hallinnointiin sekä kehittämiseen. Yhtiön omistuksessa tai hallinnassa on useita kymmeniä kauppakeskuksia Pohjoismaissa ja Virossa. Suomen markkinajohtaja Cityconin pinta-alaltaan suurimpia omistuksia Suomessa ovat Iso Omena Espoossa ja Trio Lahdessa. Vuonna 2020 yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo oli noin 4.5 miljardia euroa. Citycon Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin vuodesta 1988 lähtien.

NREP on Pohjoismaiden johtava, vuonna 2005 perustettu, yksityisomisteinen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö. Yhtiö toimii laajasti kiinteistöjen omistamisen ja kehittämisen osa-alueilla keskittyen muun muassa moderniin logistiikkaan ja vähittäiskaupan kiinteistöihin. Sen hallinnoitava varallisuus on yhteensä n. 12,5 miljardia euroa ja Suomen lisäksi sillä on hallittavia kiinteistöjä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.