Uutiset
 / 
Tommi Elo nimitetty Merilammen toimitusjohtajaksi

Tommi Elo nimitetty Merilammen toimitusjohtajaksi

Nimitykset
8.5.2024

Merilammen toimitusjohtaja Heidi Merikalla-Teirin siirtyessä toisiin tehtäviin Merilammen ulkopuolelle, Merilammen toimitusjohtajaksi on 6.5.2024 alkaen nimitetty asianajaja Tommi Elo.  Merikalla-Teir jatkaa Merilammen palveluksessa siirtymäkauden kesäkuun puoleen väliin asti.

”Haluan lämpimästi kiittää koko Merilammen henkilökuntaa yhteisistä vuosistamme. On ollut kunnia yhdessä kehittää toimistoa sopimiemme tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Olemme saavuttaneet yhdessä hienoja asioita, huolimatta viime vuosien odottamattomista haasteista - aina COVID-19-pandemiasta maailmanpoliittiseen levottomuuteen ja epävakaaseen markkinatilanteeseen. Suuri kiitos asiakkaillemme, kollegoillemme ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä näiden vuosien aikana. Merilampi on nyt uudessa kehitysvaiheessa ja tämä on luonnollinen hetki siirtää kapula uudelle toimitusjohtajalle ja katsoa omalla urallani eteenpäin”, Heidi Merikalla-Teir toteaa.

Tommi Elo on työskennellyt Merilammella 18 vuoden ajan ja hän on näiden vuosien aikana toiminut Merilammella myös johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä. Asianajajana Tommi keskittyy pankki- ja rahoitusjuridiikkaan, kiinteistö- ja arvopaperimarkkinoihin sekä yritysjärjestelyihin liittyviin kysymyksiin.

”Kiitän osakaskuntaa luottamuksesta. Toimisto siirtyy strategiaprosessinsa mukaisesti uuteen kehitysvaiheeseen, jota lähden viemään eteenpäin yhdessä koko henkilökunnan kanssa. Uskon vahvasti siihen, että Merilammen kaltaiselle toimijalle on tarve ja oma tärkeä paikkansa kilpaillulla asianajomarkkinalla. Tavoitteemme on jatkossakin tarjota asiakkaillemme korkean laadun ratkaisukeskeistä asianajopalvelua”, kertoo toimitusjohtajana aloittanut Tommi Elo.

”Tommi oli ilmeinen valinta toimistomme uudeksi toimitusjohtajaksi. Hänellä on repussaan Merilampi tietotaitoa lähes 20 vuoden ajalta ja hän on persoonana dynaaminen ja eteenpäin katsova. Kokeneena rahoitus- sekä yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin erikoistuneena asianajajana hänellä on erinomainen tuntuma liikejuridiikan koko pelikenttään ja sen eri toimijoihin. Merilammen fokusoituessa jatkossa entistä vahvemmin kahteen toimialueeseen, transaktioihin ja riidanratkaisuun, tämä tausta antaa Tommille hyvät eväät viedä toimistoa eteenpäin”, hallituksen puheenjohtaja Jussi Ikonen kiteyttää.

”Samalla haluan kiittää Heidiä erinomaisesta ja äärimmäisen sitoutuneesta työstä Merilammen eteen viimeisen viiden vuoden aikana. Tekemisemme taso on kaikilla sektoreilla noussut merkittävästi ja samalla toimistomme tunnettuus sekä kotimaassa että ulkomailla on nyt olennaisesti aiempaa parempi. Toivotan Heidille parasta mahdollista menestystä tulevaisuudessa”, päättää Ikonen.

Lisätietoja:

Tommi Elo, 040 580 3719, tommi.elo@merilampi.com

Jussi Ikonen, 040 097 8281, jussi.ikonen@merilampi.com

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.