Uutiset
 / 
Sami Tuomiselle tunnustusta Lexologyn Who’s Who Legal Corporate Tax 2023 - sekä Client Choice Awards 2024 -julkaisuissa

Sami Tuomiselle tunnustusta Lexologyn Who’s Who Legal Corporate Tax 2023 - sekä Client Choice Awards 2024 -julkaisuissa

Tunnustukset
11.1.2024

Merilammen veropraktiikan vetäjä ja osakas Sami Tuominen on valittu maailman johtavien veroasiantuntijoiden joukkoon vuoden 2023 Who’s Who Legal:n Corporate Tax 2023 sekä Client Choice Awards 2024-julkaisuissa.

Asianajotoimisto Merilampi palvelee yrityksiä, yhdistyksiä, säätiöitä ja yksityishenkilöitä monipuolisesti veroasioissa. Palvelumme kattavat laaja-alaisesti kaikki verotukseen liittyvät juridiset kysymykset kotimaisen ja kansainvälisen yritysverotuksen, henkilöverotuksen ja välillisen verotuksen alalta.

WWL:n Corporate Tax nostaa julkaisussaan esille johtavia veroasiantuntijoita. Jo vuodesta 1996 Who’s Who Legal on tunnistanut johtavia asianajajia liikejuridiikan eri aloilla. Who’s Who Legal on laajalti tunnettu oikeudellinen julkaisu ja sen verkkosivustolla on luettelo yli 24 000 yksityisestä asianajajasta ympäri maailmaa sekä neuvoa-antavista ammattilaisia yli 150 kansallisesta hallinnosta. Lue lisää Who’s Who Legalista heidän nettisivuiltaan.

Client Choice Awards palkitsee juristeja erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja palvelunsa laadusta. Tämän tunnustuksen kriteerit keskittyvät kykyyn tuoda asiakkaiden liiketoimintaan muita toimijoita enemmän lisäarvoa. Lue lisää Client Choice Awards -verkkosivustolta.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.