Uutiset
 / 
Merilammelle arvostettu ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

Merilammelle arvostettu ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

Tunnustukset
14.9.2023

Merilammelle on myönnetty arvostettu ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti. ISO 27001 on kansainvälinen ja laajasti tunnustettu tietoturvastandardi, jonka saaminen edellyttää tiukkojen tietoturvavaatimusten noudattamista.

Sertifikaatti osoittaa sitoutumisemme tietoturvan parhaisiin kansainvälisiin käytäntöihin. KPMG varmisti perusteellisessa auditointiprosessissa, että kaikki Merilammen tietoturvakäytännöt ja -strategiat täyttävät tai ylittävät standardin vaatimukset.

Sakari Aalto, osakas
”Asianajotoimistona toimimme asiakkaitamme varten ja toimintamme keskeinen osa on asiakkaidemme luottamuksellisten tietojen käsittely. Otamme erittäin vakavasti vastuumme tällaisten tietojen tietoturvasta. ISO 27001 -sertifikaatin hankkiminen ja saaminen osoittaa tietoturvan osalta sitoutumistamme asiakkaiden odotusten ylittämiseen”
Heidi Merikalla-Teir, toimitusjohtaja
”Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin juridisen asiantuntemuksen lisäksi myös tietoturvan suhteen. Sertifikaatti on merkittävä etappi muuttuvien tietoturvavaatimusten jatkuvaan ylittämiseen ja parhaiden markkinakäytäntöjen noudattamiseen tähtäävässä työssä. Haluan kiittää koko henkilökuntaamme panostuksesta tämän tärkeän asian eteen. Sertifikaatin myötä olemme yksi edelläkävijöistä alallamme, sillä tällä hetkellä vain muutamalle asianajotoimistolle Suomessa on myönnetty tämä sertifikaatti.”  
Irina Shevchuk, IT & Business Development Manager
"Olemme investoineet merkittävästi resursseja IT-järjestelmiemme ja tietoturvan hallintajärjestelmämme kehittämiseen. Olemme keskittyneet muun muassa henkilökuntamme koulutukseen ja tietoturvatietoisuuden lisäämiseen. Sertifikaatin saavuttaminen on tärkeä tunnutus tehdystä työstä. Olemme sertifioinnin myötä sitoutuneet jatkossakin kehittämään järjestelmiämme ja käytäntöjämme siten, että täytämme myös tulevaisuudessa alati kasvavat vaatimukset tietoturvan osalta.”

Lue lisää ISO27001 -standardista: https://www.iso.org/standard/27001

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.