Yritys

Merilampi on vaativaan liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja merkittävissä riidanratkaisu- ja yritysjärjestelytilanteissa sekä kilpailu- ja EU-oikeudellisissa asioissa.

Merilammen näytöt vaativassa liikejuridiikassa ovat vahvat. Meidät on arvioitu yhdeksi Suomen johtavista toimistoista useissa alan tutkimuksissa ja asiakashaastatteluissa.

Vertailuja tärkeämpiä meille kuitenkin ovat asiakkaamme ja heidän tyytyväisyytensä. Asiantuntemus, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys ovat ominaisuuksia, joita asiakkaat liittävät meihin kyselyissä.

Toimintatapaamme kuuluu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja toimeksiannon tehokas haltuunotto. Sitoudumme toimeksiantoihimme tinkimättömästi asiakkaan etu ja yhteistyön tuloksellisuus päätavoitteenamme.

Palveluksessamme on kaikkiaan 38 lakimiestä, jotka ovat maan parhaimmistoa. Mielestämme luja ammattitaito sisältää myös halun palvella asiakasta niin, että asiakkaan odotukset täyttyvät. Olemme aina helposti tavoitettavissasi ja teemme kaikkemme ollaksemme luottamuksesi arvoisia.

Faktaa Merilammesta

» 38 lakimiestä, joista 13 osakasta
» Toimisto Helsingissä
» Perustettu 1992
» Lukuisa määrä merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä pitkäaikaisina asiakkaina
» Asiakastyytyväisyyden keskiarvo 4,4 (asteikolla 1–5)
» Asiakkaiden suositteluhalukkuutta mittaava Net Promoter Score -luku (NPS) 72 (asteikolla -100–100)