Vahvistamme nyt riitojen ratkaisu -praktiikkaamme ja etsimme 2–4 vuoden kokemuksen omaavaa avustavaa lakimiestä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää prosessioikeuden perusteiden osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Arvostamme aitoa kiinnostusta riitojen ratkaisua kohtaan ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi sekä ensiluokkaista asiakaspalvelua, tinkimätöntä asennetta työntekoon ja tahtoa sitoutua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä haastavien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa ja kehittyä alansa johtavien asiantuntijoiden seurassa ja opastuksessa vahvaksi ammattilaiseksi. Työympäristönä olemme kannustava ja toisiamme arvostava.

Mikäli osaamisesi ja asenteesi vastaavat etsimäämme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteella rekrytointi@merilampi.com. Lisätietoja tehtävästä antaa riitojen ratkaisu -praktiikan vetäjä Jussi Ikonen, puh. 040 097 8281. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään viimeistään 14.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko työpaikan suomalaisen liikejuridiikan huipulta? Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si oheisella lomakkeella tai sähköpostitse, niin palaamme asiaan.

Oheisella lomakkeella voit myös hakea harjoittelupaikkaa.